Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 21 september 2010

Historiens vingslag här och nu


Ofta finns det vändpunkter och historiska händelser som i böcker får epitetet "historiens vingslag". Kanske vidrörde "historiens vingslag" Sverige och SD:s valvaka vid Gärdet i Stockholm när SD trädde in i demokratins finrum under söndagsnatten. Reaktionen från det politiska etablissemanget, representerade i form av politiska företrädare för de sju politiskt korrekta partierna, blev mycket kraftig. Frustrationen och ilskan var inte att ta miste på hos etablerade politiker under valnatten.

Den massmediala kampajen räckte inte till för att mota bort SD från riksdagsspärren. Denna kampanj var fruktansvärt osmaklig och gick utöver demokratins råmärken. Man publicerar inte en framsida som den Expressen och Aftonbladet gjorde på valdagen. Det strider mot all demokratisk och publicistisk sed. Den massmediala kampanjen kan snarast bedrivas som hets mot oliktänkande.

Vi måste respektera att vi tycker olika om en del saker, vi måste respektera att vi har olika tankar och åsikter om politiska frågor. Om Aftonbladet menar allvar med sitt "vi gillar olika" så kan de börja med att visa detta med att respektera "olika" åsikter.

Jag vill avsluta med ett varmt och stort "tack" till alla dem som trotsat massmedias hatkampanj och trotsat hoten och propagandan. Dagens verkliga hjältar är alla dem som insisterade på att tänka själva och inte låta sig hjärntvättas av den ursinniga mediala offensiv som verkställdes inför detta val. Än en gång, ett varmt tack!Ursprungsartikel
Källa: Robsten blog (medlem)

Inga kommentarer: