Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 23 september 2010

Ännu en camping blir asylboende för zigenare


ASYLSÖKANDE Utanför Lysekil ligger Siviks camping vid havet med omgivande klippor. Men sommaren är över och de eventuella som bor där året om får nu dela sin samvaro med 100 asylsökande zigenare från Serbien. Villavagnarna är cirka 30 kvadratmeter stora och har fem eller sex bäddar. Men enligt uppgift kommer det bo det dubbla i varje villavagn. Till vintern ska de asylsökande ha fått andra bostäder. Migrationsverket har gått förbi kommunen helt och gjort ett tvåmånadersavtal med campingens ägare, Morgan Livh. Enligt en källa är det ingen av de som anländer till Lysekil som pratar svenska eller engelska, medan några enstaka kan tyska. I övigt är det bara serbiska.

Kommunen säger:

– Vi har fått knapphändig information från Migrationsverket, men vi söker dem och ska försöka att få tag på dem, säger kommunalrådet Roland Karlsson (FP).

Lysekilsposten

Känns det igen?

Det är samma Morgan Livh som även driver campingen på Öland och som nyligen fick ta emot 130 zigenare, baserat på samma upplägg med migrationsverket. Och även där gick man helt för kommunen, som fick veta det efterhand. Dessutom avbokade campingägaren alla som stugor som hade bokats upp av svenskar och turister – till förmån för asylsökande zigenare…

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: