Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 18 augusti 2010

Ungdomsförbunden Nu ska vi spela SD rätt i händerna

Nu ska vi spela SD rätt i händerna!

Idag bestämde sig sju ungdomsförbund för att gemensamt gå ut och ge SD precis den debatt de vill ha. I artikeln på DN-debatt så ungdomsförbundens ordföranden ”Sluta skicka barn till Malta”, varpå kommentarsfälten fylls med inlägg i stil med denedanstående citaten (från DN-artikeln).

”…kolla då på Norge där man med tandundersökningar sett att 90% av ”barnen” är över 18…”

Kostanden för varje ensamkommande flykting barn (i många fall är de inte barn, se Norge. Varför tar inte svenska myndigheter redda på den verkliga åldern) är 600 000 SEK per år. Är man en riktig flykting så flyr man väl från ett land och inte till ett annat. En riktig flyking skulle acceptera villkoren på MaLTA.

Det här är en ickefråga eftersom sverige knappt avvisar några barn till Malta. I stort sett inget av dom ”flyktingbarn” man kan läsa om är under 18 år. Istället rör det sig nästan alltid om yngre män i 20-25 års åldern. I friare länder som Norge och UK så görs ålderstester, men det går inte i sverige eftersom det anses kränkande mot alla dom som ljuger om sin ålder.

Jytte, Niklas, Adam, Magnus, Maria, Ida, Charlie… ÄR NI DUMMA PÅ RIKTIGT??? Utan att ta ställning till om det rör sig om flyktingar, barn under 18 år eller hur förhållandena är på Malta, så kan vi enkelt konstatera att ungdomsförbunden inte hade tagit på sig taktikmössan när de bestämde sig för att gå ut i den här frågan. Tror ni att ni tjänar på att den här frågan debatteras? URBOTA KORKAT!!!

Bloggar etiketter: , , , , , , ,Ursprungsartikel
Källa: Valaffisch.se (importerat inlägg)

Inga kommentarer: