Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 4 augusti 2010

Unga mest utsatta i samhället, minst benägna att rösta.

De unga är de som har minst orsak att ha framtidstro i det "nya" Sverige. Därför stannar de ofta hemma i valtider, få unga röstar.

Unga läser sällan nyheter i tidningar men de vet ungefär hur Sverige ser ut. Ett våldskaos, grova brott överallt, knappt någon döms, ingen tar unga på allvar, myndigheterna struntar i unga oavsett hur grova brott de råkar ut för. Skolorna har sjunkit i kvalitet till hopplösa institutioner som egentligen bara förvarar unga tills de släpps ut på en obefintlig arbetsmarknad.

Svenska ungdomar vet inte ännu att när de söker de få jobb som finns så kommer de att diskrimineras för att de är svenskar. Asylsökande får företräde på många jobb i den offentliga sektorn, det har våra folkvalda politiker beslutat. Svenskar får inte ens veta att deras platsansökan är meningslös, deras utbildning är värdelös eftersom mindre kvalificerade och okvalificerade från andra länder får företräde i den offentliga sektorn som har hälften av alla jobb i Sverige.

Deras bristande framtidstro borde vara ännu mindre om de kände till alla fakta.

Innan de unga bestämmer sig för att inte rösta så vore det klokt att studera vad olika partiledare sagt, partiledarna bestämmer tonen i partierna och sätter framtidens agenda.

Tänk efter noga på vad Mona Sahlin (s) menar när hon sade följande, (citatet om jobben blev ju verklighet) :
"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet."
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000. "Jag hatar allt genuint typiskt svenskt." Källa: Expressen den 26 juli 2002. "Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast dem som blir utan jobb." Mona Sahlin som biträdande näringsminister i en debattartikel i Aftonbladet den 1 februari 1999 "För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar." Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en debattartikel tillsammans med dåvarande samordningsminister Pär Nuder i Aftonbladet den 16 april 2004.

De som tänkt stanna hemma borde kanske iallafall proteströsta emot de politiker som struntar i svenskarna, de som struntar i er och föraktar vår kultur. Mona Sahlin sade dessutom:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."
Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002.

Andra partiledare har gett uttryck för liknande svenskförakt. Fredrik Reinfeldt har sagt:

Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.
  • Fredrik Reinfeldts slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje, 15 november 2006

Ingen har bett honom förklara vad han menar. Ingen har frågat Mona vad hon menar. Det beror på att media är på deras sida. Media vill inte kritisera makthavarna eftersom de betalar ut pressstödet till media vilket krävs för att media ska kunna överleva.

Om alla unga gick ihop och bildade ett parti så kan det bli ett tredje största parti. Det kan vara svårt att organisera till valet men Piratpartiet kan vara en inspiration. De fick över 7 % av rösterna på bara en månad av intensiv debatt inför EU valet. De hade knappt några pengar, bara ett par ledande personer som gjorde allt grovjobb, det var bra jobbat trots att de inte ens hade någon politik.

Politiken avgör allas framtid. Man kan inte påverka samhället på något annat sätt än att välja rätt personer i valet.

Som M och S ledarna avslöjat bl.a. i sina kommentarer som citeras ovan så borde vi inse att de inte vill folkets väl, de har inte oss i sina tankar, när de bedriver sin politik. De har andra människor i tankarna när de prioriter araber och afrikaner som söker asyl i Sverige och ger dem förtur till jobben och ger dem en förmögenhet (sett ur deras perspektiv) i arbetsfri inkomst varje månad.

Fråga er själva, vad har politikerna gjort för att förbättra Sverige? Nämn en enda sak partierna gjort för att förbättra våra levnadförhållanden?

Det har inte vidtagit en enda åtgärd som förbättrar Sverige. Tvärtom, allt de gjort förvärrar sitationen. Brottsligheten ökar, vi slår EU rekord i fler brottskategorier, skolorna blir värre och osäkrare, bostadsområden förfaller, kriminaliseras och blir ghetton, social service blir sämre och svårare att få, realinkomsterna sjunker, det blir svårare att få arbete, vi diskrimineras mer och oftare och svenskarna är den enda folkgrupp i Sverige som inte har lagstiftat skydd mot diskriminering.

Sverige skulle bli bättre om barn styrde landet istället för några av de sju riksdagspartierna. Fråga ett barn vad de vill göra för att förbättra landet så kommer de på kloka saker. Har partierna gjort eller sagt något klokt? Vi kan inte komma på något bra de gjort de senaste 30 åren.

Därför borde unga rösta, och rösta klokt. Analysera vad politikerna säger när de svarar på era frågor. Kräv svar på frågor som t.ex.: 1. varför tar ni inte 100 000 nya alsyfall varje år som inte ens är riktiga flyktingar, 2. varför ska vi betala dem, 3. och hur mycket kostar det, 4. varför får de begå brott här utan att ens utvisas, 5. varför kallar ni kritiker för extrema, det är ju er politik som är extrem, etc.


Kräv svar av alla politiker ni ser, skriv till deras online sidor. De politiker som inte kan svara ska ni definitvt inte rösta på.

Riksdagspartierna slösar bort kanske en tredjedel av statsbudgeten på saker som de inte vill redovisa kostnaderna för. Jobbade de i privata förtag på det sättet skulle de åtalas och spärras in som brottslingar, men de är politiker så de slipper konsekvenser oavsett hur mycket de vilseleder oss och och hur många år de slösar bort alla skatter som folket sliter ihop, rädda Sverige och rösta bort de sju i riksdagen. svd Ex



Ursprungsartikel
Källa: MiljonprogramPartiet (importerat inlägg)

Inga kommentarer: