Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 18 augusti 2010

Sveriges självmord - Leve Ramadan!

Hela dagen har jag försökt hålla tårarna tillbaka genom att lyssna på musik. Sen var det klippt. Verkligheten trängde på igen. Jag råkade se en rubrik från HD: Multi-kulti-vitamin för bättre förståelse:
"Just nu pågår en av Sveriges stora högtider – ramadan. Cirka en halv miljon svenskar berörs men det är många som inte vet vad ramadan egentligen står för. "Okunskap kan vara farligt", säger Othman Al Tawalbeh som fanns på Rådhustorget på måndagen.[...]...självklart att delta när det muslimska studieförbundet Abn Rushd sökte 'ramadan-informatörer'. Han delar bland annat ut broschyren 'Ramadan – en ny svensk tradition'..."
Detta gör mig gråtfärdig. Men Mona Sahlin (se gärna videon "Mona fifflar"!)är säkert glad. Hon tycker ju att allt svensk är töntigt. (Se Sahlin-citat på FamiljeLiv!) Reinfeldt delar förstås hennes glädje. Han tycker ju att svenskt är bara barbariet. (Läs DN: "Reinfeldt: Det ursvenska är blott barbari"!)


Men Mona vägrar se den mörka, grymma sidan av islam. Denna CBN-News video visar en verklighet som måste förtigas till varje pris.Finns det något hopp? Verkligheten gör att jag mår dåligt. Men man kan ju inte blunda för sanningen bara för att må bättre, eller?
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Ursprungsartikel
Källa: Tankesmedjan Feminix (importerat inlägg)

Inga kommentarer: