Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 20 augusti 2010

Sossepolitiker köpte sex i LO-lägenhet

HYCKLARE Dom båda männen från en ort i Mellansverige togs på bar gärning av polisen när dom hade sex med två utländska prostituerade i en lägenhet i centrala Stockholm. Men det är kanske inte det mest anmärkningsvärda med historien. Men faktumet att båda männen kandiderar för Socialdemokraterna i valet om precis en månad, och att lägenheten var en medlemsbetald lägenhet ägd av ett LO-förbund kanske gör det hela mer anmärkningsvärt.

De båda männen var i Stockholm i juli för att delta i arbetet med valupptakten. De avslutade dagen på krogen och blev ordentligt onyktra. Polisens spanare fick syn på en av dem på Malmskillnadsgatan strax efter klockan två på natten där han gjorde upp ett sexköp med två utländska prostituerade.

Polisen följde efter till lägenheten i centrala Stockholm som tillhör ett LO-förbund Eftersom lägenhetsdörren inte var låst gick polisen in. De kom då på de båda männen när de utförde sexuella handlingar med kvinnorna.

Både männen kandiderar för Socialdemokraterna till fullmäktige i varsin kommun i Mellansverige, en av dem är fackligt engagerad och har tidigare haft kommunpolitiska uppdrag, den andre är förtroendevald inom LO.

SvD

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: