Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 13 augusti 2010

SKOTT I FOTEN



Svenska journalisters retorik på ledarsidorna blir allt märkligare och liknar i mina ögon rena självindoktrineringen.

Idag får vi ett nytt exempel i DI (Dagens Industri) där en Sven-Olov Lööv menar att Jimmie Åkesson har skjutit sig själv i foten genom att ta upp den våldtäktsvåg som pågått under flera år och bara tycks accelerera. Men det är klart läser dessa skribenter enbart vad andra politiskt korrekta journalister skriver så kan ju inte resultatet bli något annat i deras lilla förljugna värld.

Att Sverige ligger i den absoluta världstoppen när det gäller anmälda våldtäkter borde inte ens ha undgått den mest politiskt korrekte journalisten. Läs artikel i Aftonbladet.



Att sedan BRÅ i sin senaste rapport "Brott bland svenskar och invandrare" avstår från att dela upp statistiken mellan olika invandrargrupper är ju väldigt tråkigt men de följer bara de politiska riktlinjerna. I BRÅ:s rapport från 1996 fanns denna uppdelning och den redovisades också i flera tidningar. Troligen var statistiken 2005 betydligt mer anmärkningsvärd än 1996 och därför avstod BRÅ från denna uppdelning. Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut detta.

Att som Sven-Olov Lööv så fullständigt nonchalera alla dessa våldtäktsoffer är skrämmande och får mig att må illa. Men det som får mig att må allra mest illa är att Sven-Olov Lööv med stor sannolikhet inte ansett att Fredrik Reinfeldt skjutit sig själv i foten om han tagit upp det ökade antalet anmälda våldtäkter i vårt samhälle. Då hade det säkert varit positivt för de nya moderaterna.

Hyckleriet hos etablissemanget visar inga gränser när det gäller att misskreditera oss Sverigedemokrater och Jimmie Åkesson i synnerhet.

Det parti som avstår från att ta upp den våldtäktsvåg som löper över landet, från söder mot norr, kan inte kalla sig för ett ansvarsfullt parti. Trots detta kallar sig alla de etablerade partierna för feministiska med det är förstås bara ett ord som fungerar som en floskel för dessa politiskt korrekta politiker. Det är dock stor skillnad på att låta flosklerna strömma ur munnen och istället gå till handling när statistiken säger att invandrarna är överrepresenterade.

Det är dessutom förvånande att den så politiskt korrekta DI överhuvudtaget skriver om Sverigedemokraterna. I deras värld tycks partiet inte existera, trots att Jimmie Åkesson är "högintressant" enligt Sven-Olov Lööv.

Men i DI:s väljarbarometer saknas SD. En klarare bekräftelse på tidningens hyckleri kan knappast finnas.



Ursprungsartikel
Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Typiskt.
Sven-Olov Lööv har klantat sig tidigare
http://www.journalisten.se/artikel/13086/stormigt-i-toppen-pa-land-lantbruk