Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 13 augusti 2010

Skattepengar finansierar ramadantält på Rosengård

MALMÖ Det är dags för muslimernas största helg och i vanlig ordning är gammelmedia helt lycksaliga över att få skriva artiklar om hur underbart trevligt det är med ramadan. Förra året minns vi ramadanbloggar till höger och vänster, bland annat en där en muslima uttryckte hur bra det var att köra upp för körkort under ramadan. Högst märkligt, jag tror knappast vare sig körläraren, Trafiksäkerhetsverket eller medbilister tycker det är speciellt spännande att ha en människa i trafiken som vare sig ätit eller druckit på hela dagen .

Trots gammelmedias lyriska beskrivningar av den lycka som ramadan innebär så är högtiden både medicinskt och samhällsnyttigt förkastlig. Produktiviteten sjunker hos dom som arbetar, dödssiffrorna ökar påtagligt, invandrade skolbarn som iakttager ramadan erhåller om möjligt ännu sämre resultat än tidigare, och så vidare. Den så kallade ”fastan” är också den en ytterst tveksam historia. Det är ju inte fråga om någon egentlig fasta, man byter bara ätandet på dagen mot ätande på kvällen/natten.

Att dom som ”fastar” under ramadan brukar gå upp i vikt istället för ner är också ett välkänt faktum. Men handlarna är glada, normalt brukar man inom livsmedelshandeln räkna med 20-30 procents omssättningshöjning under ramadan.

Och så var det detta med gammelmedias jubelartiklar när ramadan pågår…Man behöver knappast vara Albert Einsteins smartare halvbror för att förstå motivet bakom dessa artiklar. Det är naturligtivs en del i en indoktrineringsprocess för att normalisera islams snabba frammarsch i Sverige och på det viset bygga upp en högre acceptans för faktumet att Sverige islamifieras i allt snabbare takt.

Ett exempel bland många på just detta ger idag den notoriska islamiseringsblaskan Sydsvenskan. Där skriver man en mycket positiv artikelm om faktumet att Sveriges första ramadantält smällts upp på Rosengård i Malmö. Det är vid Bennets bazaar på den ökända adressen Bennets väg som tältet slagits upp. Jättebra, tycker Sydsvenskan, och missar inte heller att informera om att Malmös skattebetalare är med och betalar kalaset via stadsdelsförvaltningen och det kommunala bostadsbolaget MKB.

Och naturligtivs är det integrationsalibit som dras fram som en anledning till att tältet slagits upp. Sannolikt var det väl också ordet ”integration” som var nyckeln till skattekistan när det ansöktes om det heliga bidraget. Fast precis som när det gäller frågan om hur muslimska friskolor bidrar till en förbättrad integration bör man ställa frågan om hur ett ramadantält mitt i ett av Sveriges värsta ”utanförskapsområden” skall kunna främja integrationen?

Gustaf Janson

Jag undrar om skattebetalarna i Malmö har tillfrågats om dom vill att deras surt förvärvade och surt inbetalda skattekronor skall vara med och sponsra islamiseringen av Sverige?

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: