Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 14 augusti 2010

Se hela Jimmie Åkessons sommartal 2010

VALET 2010 Nu finns hela Jimmie Åkessons sommartal från Sölvesborg den 7 augusti att ladda ner och titta på, för de som inte hade möjlighet att se det på plats eller livesändningen över nätet. Talet som är cirka 45 minuter långt finns att ladda ner på den berömda torrentsajten The Pirate Bay och kan därefter ses direkt i datorn eller brännas ut på DVD-skiva.

Många förknippar säkert TPB med piratkopierade filmer och musik och vi vill därför betona att detta rör sig om en helt legitim filmkopia som är uppladdad av upphovsrättsinnehavaren själv, det vill säga SD Television. Fördelen med att lägga ut stora filer som torrents är att bandbredden för nedladdningarna fördelas över flera användare, istället för att belasta en specifik server.

För att ladda ner torrentfilen behöver du ladda ner och installera en så kallad torrentklient. Den förmodligen mest använda idag är helt gratis, heter uTorrent och går att ladda ner här.

Jimmie Åkessons tal laddar du sedan ner här.

För att sedan titta på filmen behöver du antingen bränna ISO-filen till en DVD-skiva eller montera den som en virtuell enhet vi ett program som t.ex DaemonTools. Manus till talet kan läsas här.

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: