Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 19 augusti 2010

Sabuni-medarbetare jämför islam med nazism

ÄRLIGHET En av integrationsminister Nyamko Sabunis närmaste medarbetare, departementssekreteraren Henrik Emilsson, jämför öppet islam med nazismen. Ändå fick han regeringsuppdraget att utreda nyanlända invandrares situation på arbetsmarknaden. Privat anser regeringstjänstemannen att det inte finns några goda muslimer.

Islam är som kommunism eller nazism. Det finns inga goda utövare – bara förvirrade eller onda.

Efter att ha konstaterat att det inte finns några goda muslimer förtydligade han för sina läsare:

För varje år som går ser man allt fler slöjbeklädda kvinnor i Sverige som underkastar sig den könsdiskriminering som är inneboende i mittfåran av islam. Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism och nazism?

Henrik Emilsson har arbetat som departementssekreterare – en opolitisk tjänst – sedan den 3 november 2008 och har på senare tid hållit flera föreläsningar runt om i landet på temat ”Nyanlända invandrares arbetsmarknadsetablering”. Han driver också ”Integrationsbloggen”, en sansad och vanligtvis mycket välinfomerad informationskälla.

Nyamko Sabuni vill naturligtvis inte kännas vid dessa adekvata påpekanden från Emilsson och tar avstånd från uttalandena.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: