Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 25 augusti 2010

S-kvinna bakom anmälan om sexuellt ofredande mot Assange

WIKILEAKS-HÄRVAN Misstankarna mot Wikileaks grundare Julian Assange kvarstår tills vidare, enligt Riksåklagarens (RÅ) informationsdirektör Karin Rosander, som säger att det handlar om två separata anmälningar från två olika kvinnor, där den ena är 31 år. Chefsåklagare Eva Finné räknar med att kunna fatta ett beslut den här veckan om hur ärendet ska hanteras.

En anmälan om ofredande är den som i första hand ska synas. Anmälan nummer två handlar om en misstänkt våldtäkt. Finné har konstaterat att det inte rör sig om detta brott, men hon ska nu utröna om det kan handla om annat brott.

Vem är då kvinnan bakom anmälan om sexuellt ofredande?

Det är nu bekräftat att det är Kristen Vänster/Broderskapsrörelsens presssekreterare, extrem-feministen och islamkramaren Anna Ardin (S) som är 31-åringen, och som anmälde Julian Assange. Hon är även den som bjöd in honom till Sverige för att tala i LO-borgen på lördagen.

Därefter har de uppenbarligen gått till sängs, och enligt henne närstående källor ska grunden till hennes anmälan handlar om hans ovilja att klä upp baugetten i skyddande material, något man ska ta med en nypa salt:

One of two women involved told Aftonbladet in an interview published today that she had never intended Assange to be charged with rape. She was quoted as saying: ”It is quite wrong that we were afraid of him. He is not violent and I do not feel threatened by him.” Speaking anonymously, she said each had had voluntary relations with Assange: ”The responsibility for what happened to me and the other girl lies with a man who had attitude problems with women.”

Sources close to the woman said that issues arose during the relationships about Assange’s willingness to use condoms.

The Guardian

Polisanmälan har diarienummer 0201-k246336-10 ofredande
Utredande polis är Mats Gellin, utredningsroteln ku/f tel 4010838
Målsägare: Anna Ardin

Twitter/Kristen vänster
Twitter/Ardin
Newsglobe

Anna är en oerhört politiskt korrekt person, och fokuserar mycket på invandrarfrågor, HBT-frågor (drivit queer-klubb i Visby) etc. Men framför allt: hon är projektledare för sossejippot; tidningen Islam & Politik.

Undrar om muslimerna vet att hon driver HBT-frågor och haft queerklubb? Islam är ju som bekant emot alla former av homosexualitet. Där pratar vi riktig krock. Och vad säger alla vänstermänniskor som hyllar Assange om att det var en ledande sosse som anmälde honom för ofredande?

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: