Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 20 augusti 2010

Regeringstjänsteman omplaceras och polisanmäls efter blogginlägg om islam

– Vi har länge varnat för att muslimfientligheten smyger sig in i de etablerade partierna och i maktens korridorer. Vi hoppas därför på tydligare åtgärder från regeringen och att islamofobin nu tas på större allvar, säger Mohammed Kharraki i ett pressmeddelande där han också berättar att organisationen polisanmält Henrik Emilsson.

Men Mohammed Kharrakis plötsliga respekt för ”hets mot folkgrupp” är en nyvunnen moralisk ståndpunkt för den radikale muslimen. Så sent som i våras bjöd han själv in den amerikanske imamen Abdullah Hakim Quic till Sverige – en person som gjort sig känd för att säga att judar är ”smutsiga” och att bögar ska ”dö”. Två klockrena exempel på hets mot folkgrupp, som välkomnades av Sveriges Unga Muslimer.

Henrik Emilsson däremot nöjde sig med att jämföra islam med nazism. Något som för den oinvigde kanske inte framstår som helt långsökt med tanke på Kharrakis och hans amerikanska meningsfränders åsikter på temat bögar och judar:

”För varje år som går ser man allt fler slöjbeklädda kvinnor i Sverige som underkastar sig den könsdiskriminering som är inneboende i mittfåran av islam. Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism och nazism?”

Inlägget är nu borttaget från bloggen. Henrik Emilsson skriver idag att han tar avstånd från åsikten och att han inte vill verka inom någon politisk diskussion om islam.Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: