Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 4 augusti 2010

Nytt skottdåd i Malmö yngling sköts i pannan

MALMÖ. Två gäng kom i bråk med varandra vid 20-tiden på Köpenhamnsgatan invid stadsdelen Slottstaden. Två äldre tonåringar blev slagna i huvudet av det andra gänget. Strax innan midnatt hade man förflyttat sig till Hyacintgatan i stadsdelen Holma, och uppgörelsen slutade med att en 23-åring blev skjuten i tinningen genom rutan på en bil.

Exakt vad som hände på platsen är oklart men det ena gänget på fem man ska ha flytt till sin BMW när de plötsligt besköts av det andra gänget. Minst tre skott har hörts enligt boende. Och ett av skotten gick genom bilrutan och träffade en 23-åring i tinningen. Skottet tog mellan skinnet och skallbenet och resultatet blev sårskada – som inte var livshotande. Gänget körde själva till akuten, där polisen sedan beslagtog deras BMW. 23-åringen har opererats och bevakas nu av polisen då gärningsmännen fortfarande är på fri fot.

Polisen lyckades snabbt säkra spår, tre tomhylsor, på brottsplatsen och området spärrades av i väntan på en teknisk undersökning. Den utopererade kulan har inte ännu inte analyserats. Polisen har rubricerat det som försök till mord. Polisen säger också att de fem männen inte tillhör något av de ökända gängen i stan men att de är likväl kända för diverse brottslighet.

SDS
Skånskan
KvP
KvP
PPPRESS
WEBTV




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: