Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 19 augusti 2010

Nu går mediadrevet-en annan form av Sharialagar

En av integrationsminister Nyamko Sabunis (FP) närmaste medarbetare departementssekreteraren Henrik Emilsson är utsatt för ett mediadrev. Den svenska islamkramande journalistkåren har blodsmak i munnen efter att Henrik på sin blogg öppet skrivit och jämfört Islam med nazismen. Nu ska han stenas och pryglas offentligt med ett mediadrev. Att ha en åsikt om Islam som inte är sanktionerat av landets  mullor i det ”journalistiska väktarrådet” är förenligt med att bli av med jobbet i Sverige trots att man inga formella fel har gjort i sin tjänsteutövning.

Henrik Emilsson har arbetat som departementssekreterare som är en opolitisk tjänst sedan den 3 november 2008 och har tidigare arbetat på Integrationsverket och Migrationsverket. Han har på senare tid hållit flera föreläsningar runt om i landet på temat ”Nyanlända invandrares arbetsmarknadsetablering”. Vad Fria Nyheter hittills har läst finns det inga klagomål på hans sätt att sköta sitt arbete på departementet, vad som ligger honom i fatet är att han har skrivit på sin privata blogg (Integrationsbloggen) att det inte finns några goda muslimer.

Fyra veckor innan han fick jobbet på departementet skrev han ett mycket kritiskt inlägg om islam och muslimer på sin blogg, där han har konstaterat att det inte finns några goda muslimer förtydligade han för sina läsare:

- För varje år som går ser man allt fler slöjbeklädda kvinnor i Sverige som underkastar sig den könsdiskriminering som är inneboende i mittfåran av islam.

Fria Nyheter spekulerar om inte orsaken till mediadrevet är att finna att integrationsminister Nyamko Sabuni lanserade i går mitt i valrörelses en idé om att begränsa föräldraledigheten för nyanlända invandrare med barn.

Detta förslaget har dykt upp hos integrationsministern när Henrik Emilssons arbetat på integrations- och jämställdhetsdepartementet.

Integrationsministerns förslag har inte fallit landets vänsterjournalister i smaken och nu skulle någon sänkas bara och Expressen hittade lite gammal skåpmat på Henriks privata blogg och så var drevet igång.

Expressen -”Islam är som nazism
Expressen – Sabuni: ”Jag tar avstånd”
Expressen – Statssekreteraren utreder om tjänstemannen kan stanna
Expressen – Reinfeldt: En orimlig jämförelse



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: