Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 augusti 2010

Mycket viktig uppmaning från våra läsare!

VAL 2010 Flera av våra läsare har under en period skickat in uppmaningar att på frivillig väg delta som vakter vid landets olika vallokaler den 19 september. Eftersom Sverigedemokraterna i år har en utomordentligt stor chans att ta en rättmätig plats i Sveriges riksdag kan vi förvänta oss, förutom en smutsig valrörelse, att försök till fusk kan förekomma. Detta har skett tidigare och i detta val är sannolikheten för att det kan upprepas stor.

Politiskt Inkorrekt citerar ett mail vi fått från en läsare:

Räkna med att det blir mycket valsabotage typ bortplockade SD-valsedlar, hot utanför vallokalerna med mera. Precis som i förra valet, fast mycket mycket värre! Det är viktigt att vi ställer upp och närvarar fysiskt i alla vallokaler runt om i Sverige! Jag kommer själv att göra det i Malmö.

Ta ingenting för givet! Räkna inte med att någon annan skall göra jobbet! Jag kommer förresten att finnas på bland annat Kirsebergs vallokal, den är väl på biblioteket som vanligt. Alla är välkomna dit och prata med mig, såväl meningsfränder som motståndare. AFA välkomnar jag särskilt mycket, vi har mycket att prata om.

En angelägen uppmaning, ni som kan och vill har förhoppningsvis en stund över den 19 september för att följa detta engagerade exempel.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: