Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 augusti 2010

Mångkultur: Brand i föreningslokal

Somaliska föreningens lokal i Rosengård i Malmö eldhärjades under natten till tisdagen. Enligt polisen har någon gått förbi lokalen, krossat två rutor och kastat in ett brännbart föremål, skriver Sydsvenskan.

Branden hade föregåtts av ett bråk mellan olika etniska grupperingar under måndagskvällen då ett 30-tal personer slogs med basebollträn och andra tillhyggen. Två personer skadades och fick föras till sjukhus. I nuläget är det oklart om det finns ett samband mellan branden och slagsmålet.

- Det kan man bara spekulera i, det är ingenting som vi har någon fakta om, säger Magnus Svensson, inre befäl i Malmö, till Sydsvenskan.

Redaktionen på Fria Nyheter ställer frågan om inte invandrare i det mångkulturella Sverige har det jättetrevligt ihop och särskilt i den blomstrande och dynamiska stadsdelen Rosengård? Fria Nyheter trodde att det mångkulturella samhället som våra politiker och journalister varmt vurmar för skulle berika landet och skapa dynamiska förutsättningar för positiv utveckling, energiskt skapande i arbetslivet, trivsamt boende, ett utbyte mellan folk och kulturer.Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: