Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 17 augusti 2010

Malmöskola återigen vandaliserad

SKOLVANDALER SDS skriver att invandrartäta (anm PI) grundskolan Lindeborgsskolan i Malmö vandaliserades under natten mot lördagen. Strax efter klockan tre på lördagsmorgonen ringde en boende i närområdet till polisen. Personen hörde inbrottslarmet gå igång på Lindeborgsskolan. När polisen kom till platsen var 23 fönsterrutor krossade på skolan. Enligt polisen har fyra personer setts springa från platsen, men i nuläget är ingen misstänkt för illdådet. Händelsen rubriceras som stor skadegörelse och det är inte första gången heller.

PI har tyvärr haft anledning att skriva om denna skola tidigare, och en förälder vars barn går på Lindeborgsskolan skriver i ett mail:

"Lindeborgsskolan har det senaste året drabbats av en hel del skadegörelse. Det har varit bränder och fönsterkross och det jäser bland skolans föräldrar. Lindeborgsskolan har tidigare varit en välmående skola men för något år sedan ändrades skolans upptagningsområden. Tidigare kom eleverna från Lindeborg, Kulladal och Tygelsjö. Numera kommer eleverna från, förutom Lindeborg, invandrarområdena Holma och Kroksbäck. Detta har medfört en väldigt otrygg skola. Skolans ledning skickade förra veckan ut ett brev till samtliga föräldrar där det framgick att skolan utsatts för mordbrand. Elever sätter fyr på papperskorgar och fyrverkerier avfyras inne i skolan. Detta är upprepande händelser. Eleverna vet vilka som ligger bakom detta men det är ingen som vågar ange dessa."

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: