Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 augusti 2010

Ken Ring i Nynäshamn uppföljaren

KOMIK Igår skrev ju Politiskt Inkorrekt om det upploppsliknande intermezzot som ägde rum i samband med  hiphop-artisten Ken Rings spelning på Bredaröbaren i Nynäshamn. Kort sammanfattat var det sten- och flaskkastning, polisingripande med avlossande av varningsskott mm mm.

När PI som så många gånger förut gjort det journalistiska jobb som gammelmedia inte vill eller kan utföra så läste uppenbarligen Aftonbladets journalist Martin Gustafsson (jodå, vi vet att gammelmedia är ständiga gäster här) vår anspråkslösa blogg och kastade sig sedan över datorn och mailar herr Ring för att luska lite mer i saken.

Den avogt inställde Ring förnekar dock att något anmärkningsvärt skulle ha inträffat, men citerar dock vårt inlägg ordagrant och avslutat med orden ”FATTAR NI HUR MYCKET LÖGNER DENNA VÄRLD INNEHÅLLER!!!”

Enligt Ring är det inträffade helt normalt för en helgkväll på och utanför krogarna runt om i Sverige och inget alls att egentligen rapportera om. Politiskt Inkorrekt frågar sig om Ring avser krogar där han har spelningar eller om alla etablissemang runt om i Sverige har upplopp med ett 100-tal personer, ingripande av 12 polispatruller, piketstyrka och hundförare samt poliser  avlossar varningsskott för att freda sig…

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: