Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 augusti 2010

Journalister mörkade jätteslagsmål med Ken Ring

Sveriges Radio mörkade händelsen och berättade ingenting om att Ken Ring var inblandad i jättebråket. Ring har nämligen, liksom merparten av sina fans, invandrarbakgrund.

Bloggen Politiskt Inkorrekt var betydligt mer frispråkig:

Det var nämligen den ökända hip-hopartisten Ken Ring (känd bland annat för att ha rappat "om att storma slottet och våldta prinsessan Madeleine") som skulle uppträda på Bredaröbaren i Nynäshamn söder om Stockholm. Han hade sitt "crew" med sig, och skulle bland annat agera DJ under kvällen. Varhelst Ken Ring uppträder, uppstår det kaos med Ken Ring som mittpunkt. Hans publik består av invandrarungdomar som ofta står på kant med lagen, och Kens narkotikamissbruk är allomvittnat.

Polisen retirerade för att invänta förstärkning. Ytterligare tre polisbilar anlände, men invandrarpöbeln var för talrik och vid en given signal vände sig alla mot de närvarande poliserna. Ett antal av "nysvenskarna" bar kniv som de viftade med. En av poliserna blev så trängd att denne var tvungen att dra sitt tjänstevapen och skjuta ett varningsskott i luften.

Även Ken Ring själv valde att lägga ut texten på ungefär samma politiskt inkorrekta manér i sin egen blogg:

I går hade Nynäshamn finbesök av en massa kräk i form av oss. Det var galet med slagsmål och snuten sköt i luften så det var fett intressant och underhållande. Vi hade även med oss en DJ som alla kunde göra grejer med. Bevis den finns. Nu har vi käkat en fett äcklig pizza från en syrianpizzeria. Turken kokade kebabköttet och pizzan börjar redan knacka på dörren. Faan, jag kommer att pissa ut en pizza, ha ha. Ja ja, skitsamma, nu blir det porrfilm. Dj och fotograf får den.

Men bland de kultursensibla journalisterna på Sveriges Radio ville man, helt i enlighet med ”Lilla Saltsjöbadsavtalet”, istället ge sken av att det var ett vanligt fylleslagsmål på en svensk krog i Nynäshamn.Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: