Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 21 augusti 2010

Henrik Emilsson polisanmäls av islamisterna i SUM

EXTREMISM Integrationsminister Nyamko Sabunis (FP) medarbetare, departements-sekreteraren Henrik Emilsson, som öppet och helt korrekt jämförde islam med nazismen och kommunismen och därefter omedelbart omplacerades har nu också polisanmälts. Det är islamistorganisationen Sverige Unga Muslimer (SUM) som under ledning av sin förbundsordförande Mohammed Amin Kharraki anmält Emilsson för hets mot folkgrupp.

Kharraki skriver själv i ett pressmeddelande:

Vi har länge varnat för att muslimfientligheten smyger sig in i de etablerade partierna och i maktens korridorer.  Vi hoppas därför på tydligare åtgärder från regeringen och att islamofobin nu tas på större allvar.

I går fanns detta på twitter

Hans kollega och islamisten Mohammed Amin Kharraki väljer alltså att polisanmäla Emilsson för hets mot folkgrupp, något som den minnesgode annars vet är något som rasisten Kharraki gärna själv förordar. I mars hade nämligen SUM och Kharraki den utomordentligt dåliga smaken att inbjuda extremislamisten, antisemiten, rasisten och homofoben Abdullah Hakim Quick, en amerikansk-kanadensisk imam som är ökänd för uttalanden om ”‘smutsiga judar” och för sitt försvar av dödstraff för homosexualitet, till en stor konferens dit även politiska ungdomsförbund var inbjudna.

Inbjudan drogs efter omfattande kritik dock tillbaka. Värt att veta är dock att det inte på något sätt är första gången som SUM bjudit in extremister med hets mot folkgrupper på sin agenda till sina konferenser. Förra året var t ex Khalid Yasin inbjuden. Denne Yasin anser att både judar och kristna är smutsiga och att man inte ska ha någon respekt för deras tro.

Mohammed Amin Kharraki var även den som med fragda i mungiporna och upphetsat ständigt avbröt Nima Dervish i SVT:s Debatt Eftersnack, angående debatten om uteblivet handslag.

Kharraki stod även och tjurade i SVT:s Agenda där han förnekade förekomsten av islamister i Tensta/Rinkeby. Hans opponent då var Nalin Pekgul, muslim och S-politiker. Ämnet då handlade om att dessa islamister tvingar kvinnorna att svepa in sig och överlag kontrollera deras liv. Detta förnekade alltså Kharraki.

Vad gäller Henrik Emilsson har han skrivit ett genmäle på sin egen blogg där han, på massmedias språk, går till attack mot journalisten Niklas Svensson för dennes ohederliga sätt att närma sig Emilsson för en kommentar. Emilsson inleder med:

Är du nöjd nu över din journalistiska gärning Niklas Svensson?

En bit ned:

Jag önskar inte någon den situation jag hamnat i. Två personer ringer på min dörr i min privata bostad precis när jag kommit hem svettig efter en joggingrunda runt Trekanten och Vinterviken. Niklas Svensson, Expressen, tränger sig på och den medföljande fotografen försöker ta foto innan jag hinner stänga dörren. Då visste jag inte vad saken gällde, bara att jag som opolitisk tjänsteman inte bör svara på några frågor vid ett sådant tillfälle. Då visste jag inte heller att någon smygfotograferat mig på väg från jobbet tidigare på dagen. Allra minst kunde jag ana att jag två dagar skulle sitta här, uthängd som rasist i tidningarna, med foto och namn.

Och avslutar med:

Jag vill tro att jag är en stark person och att jag kommer att reda ut det här. Men samtidigt är jag helt förkrossad just nu. Jag har inte gråtit så här mycket sedan jag var 15 och min storebror svävade mellan liv och död på Lunds lasarett. Jag hoppas Niklas Svensson och alla andra drevjournalister är riktigt stolta. Nu när alla de förhoppningar och ambitioner jag har haft är slagna i spillror.

Integrationsbloggen

Expressen slår sig för bröstet och säger sig avslöjat Emilssons inlägg – från 2008 – lagom till valet 2010. Ni är verkligen snabba. Vi andra har känt till det sedan Emilsson la upp det. Expressen infogar en del av hans text:

”För varje år som går ser man allt fler slöjbeklädda kvinnor i Sverige som underkastar sig den könsdiskriminering som är inneboende i mittfåran av islam. Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism och nazism?”

Expressens Thomas Mattson skrev tidigare i sin blogg:

"Vi bekämpar alla idéer som försöker krympa människan och hennes möjligheter – kvinnoförakt, klassförakt, främlingsfientlighet, fördomsfullhet."

Titta då på fotogalleriet hos SUM

Galleri 1
Galleri 2

Bilderna talar ju för sig själv. Flickor och pojkar åtskilda i grupper. SUM arbetar aktivt med könsapartheid. Hur ska Expressen hantera detta? Henrik Emilssons kommentar om könsdiskriminering stämmer.

SUM och Expressen är hycklare!!!

Sedan menar Beatrice Ask att Folkpartiet försöker stjäla röster från SD genom Emilssons inlägg. Slutligen vill vi bara påminna om konsekvenserna av en eventuell rödgrön vinst. Rikdagsledamoten Mehmet Kaplan (MP) är SUM:s före detta ordförande. Vinner den rödgröna sörjan kan Sverige få sin första muslimska minister – som i sin tur är ”muslimsk bror” med islamisterna ovan…

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: