Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 29 augusti 2010

EXPO hackat!

SOSSEPOLITRUKER Socialdemokraternas tungt bidragsfinansierade åsiktsregistrerar- och tankekontrollorganisation EXPO fick igår sin webisida expo.se hackad.

Efter att ha gått igenom materialet som laddades ner så framstår EXPO:s programförklaring ”Expo saknar kopplingar till specifika partier och politiska grupper” som en av dom värsta lögner som någonsin publicerats på en websida.

Det läckta materialet innehåller i sig inte något speciellt anmärkningsvärt, men precis som i fallet med det läckta materialet från SSU-hacket så staplas bevisen på att EXPO är en modern variant av sossarnas IB (Informationsbyrån) allt högre. Här finns tydliga paralleller vad gällande exempelvis åsiktsregistrering och kartläggning av åsiktsmotståndare. En skillnad är dock att där IB gjorde detta i lönndom gör EXPO det öppet, med statsmaktens gillande och dessutom med statsmaktens finansiering.

Det är inget annat än fullkomligt skandalöst att sådant får förekomma i ett land som åtminstone till namnet säger sig vara en demokrati…

Expohacket (zip-fil) (1)

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: