Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 17 augusti 2010

Dom kallas rasister, om SD:s väljare tisdag 21.00 i TV4

TV-TIPS Hittepå-journalisten Lena Sundström, som gjorde utskällda Världens lyckligaste folk? försöker nu reda ut vilka som röstar på Sverigedemokraterna i tisdagens dokumentär kl 21.00 i präktiga TV4.

I tablåtexten står det:

Reportern Lena Sundström tar ett grepp om Sverigedemokraternas väljare och utgår från några av de hatmejl och samtal hon fått. Hon beger sig ut på en resa i Sverige för att möta sina antagonister och söka svar på de vanligaste frågorna kring invandring och hitta kärnan till främlingsfientligheten. Vi får en inblick i hur Sverigedemokraterna värvar partikamrater i det landskap, som har minst invandrare i hela Sverige. Lena Sundström beger sig ut på en resa i Sverige för att möta sina antagonister och söka svar på de vanligaste frågorna kring invandring och hitta kärnan till främlingsfientligheten.

TV4

Angående ”Världens lyckligaste folk” var det både en bok och dokumentär där Lena Sundström bodde i tre månader i Danmark för att försöka förstå varför danskar röstade alls på Dansk Folkeparti. I Sverige blev hon prisad och hyllad av etablissemanget medan de danska journalisterna fullständigt demonterade henne och dokumentären/boken.

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: