Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 25 augusti 2010

Diskriminering på Blocket lägenhet säljs endast till muslimer

OMVÄND RASISM Tänk er en annons på Blocket om en lägenhet som är till salu, men där kravet är att endast en svensk familj får köpa. En sådan annons skulle framkalla ramaskrin hos gammelmedia, journalister och framför allt hos den skattefinansierade utpressningsmyndigheten Diskrimineringsombudsmannen. En sådan annons skulle i dagens läge vara närmast omöjlig att överhuvudtaget få in.

Men den svenska syltryggsmentaliteten och rädslan för att den nya muslimska adelsklassen likt ett grinigt barn skall börja skrika i högan sky om den inte får som den vill gör att det omvända numera verkar gå hur bra som helt. För hur skall man annars tolka den klart diskriminerande annons om lägenhet till salu som idag granskats, godkänts och införts på annonssajten Blocket?

Annonsen, för övrigt en helt ordinär och klart formulerad sådan, avslutas med orden ”OBS lägenheten säljs bara till en trogen muslimsk familj!” Försök med en sådan annons, men byt ut muslimsk mot kristen svensk, så får ni se vad som händer…

Blocket

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: