Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 24 augusti 2010

Attacken mot sverigedemokratiska sajter

ÖVERBELASTNING Med anledning av den pågående attacken mot några av Sverigedemokraternas websajter vilket gör dem närmast omöjliga att nå har Politiskt Inkorrekt fått ett mail. Man har från SD:s sida skickat ut en debattinbjudan till samtliga partiledare och spåkrör för de sju riksdagspartierna. Varje partiledare personligen, plus/eller denne ett flertal närstående medarbetare fick mailet.

SD hade för avsikt att lägga ut dessa debattinbjudningar på hemsidan och eller på SD-kuriren, tillsammans med ett räkneverk som räknade ner till vallokalernas stängning samt även rapportera om eventuella svar från respektive parti. Detta för att enkelt redovisa för väljarna att de inte vågar ta debatten. Nu har dock attackerna mot websidorna omöjliggjort detta, så PI publicerar istället inbjudningsmailet från Sverigedemokraterna här.

Mailet nedan är det som skickades till Mona Sahlin, men innehållet är exakt likalydande (med undantag för namnet) till samtliga mottagare.

Hej Mona!
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson inbjuder härmed dig, Mona Sahlin, partiledare för socialdemokraterna till debatt inför valet den 19 september.

Plats, tidpunkt, debattämnen, moderator, samt formerna för debatten kan vi gemensamt komma överens om.
Denna inbjudan skickades via e-post idag den 19 augusti kl 20:00. Om exakt en månad stängs vallokalerna. Innan dess förväntar sig väljarna en debatt mellan Jimmie Åkesson och dig Mona.

I skrivande stund har PI ingen information om någon av adressaterna har svarat på inbjudan.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: