Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 juli 2010

Sexförbrytare överföll 75-årig kvinna

MALMÖ. Mannen är sedan tidigare dömd för olika sexövergrepp, bl a på barn. Nu står han åter igen åtalad, denna gång för att ha överfallit en 75-årig kvinna.

Gång på gång återfaller den 32-årige mannen. Senast i februari 2009 dömdes han för att ha överfallit en kvinna i en butik i Lund där han dragit ner henne på golvet och börjat slicka på hennes kropp. Han hade även dragit in en liten flicka i sitt hem och börjat tafsa på henne med en skrikande mamma utanför som bankade på dörren. Mannen har flera gånger undersökts av rättspsykiatriker som visserligen konstaterat störningar men inga så allvarliga att han rekommenderats bli intagen för sluten psykvård. Trots att han döms till två års fängelse och inte är svensk medborgare får han alltså ändå stanna kvar i Sverige.

I juni överfaller han den 75-åriga kvinnan på ett hotell i Limhamn där han misshandlar henne, tar strypgrepp och slår henne upprepade gånger i ansiktet och släpar henne över golvet samtidigt som han säger att han ska våldta henne. Åklagaren vill att domstolen ska avgöra om mannens överfall på kvinnan har passerat gränsen till våldtäkt eller om det hela ska rubriceras som försök till grov våldtäkt. Och även denna gång vill domstolen ha besked från läkare om mannen kan dömas till fängelse eller rättspsykiatrisk vård.

Den åtalade är Kardo Osman, 780617, irakisk medborgare, boende i Malmö.

KVP
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: