Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 30 juli 2010

Farstapedofilen filmade sina övergrepp på småflickor

FARSTAPEDOFILEN Mannen har lockat med sig barn in i trappuppgångar och portar och ofredat dem. Nu sitter han häktad för två barnvåldtäkter, och utredningen växer.

Söderortspolisen tillsatte tidigare i sommar en särskild kommission med tre utredare som arbetade heltid med att försöka hitta gärningsmannen. Så skedde. I början av juli greps Farstapedofilen. Det handlar om

  • Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta. Misstänkt på sannolika skäl misstänkt för minst två fall av (grov) våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.

Han greps efter att flera personer slagit larm om att han närmat sig barn. Han hade då en kamera med sig och i den hittades material som tydde på grövre brott. Vid en husrannsakan i hans lägenhet hittades material som visade på flera fullbordade våldtäkter mot småflickor från hela Stockholms län.

Utredningen växer

Polisen har gått igenom en tredjedel av de 180 beslagtagna filmer som hittats i Salar Mahmoud Hassans bostad. Fallet omfattar nu tio olika flickor på mellan sex och tio år som utsatts för våldtäkt. På en del av filmerna förekommer han själv vid övergreppen. Polisen vet ännu inte vilka flickorna är.

Obs! Farstapedofilen ska ej förväxlas med den ännu ej gripne Portmannen som vi skrev om igår.

Domstol

Södertörns tingsrätt, [mål nr kommer]



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: