Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 31 maj 2010

Migrationsverket vet inte om Klaudija med familj har lämnat Sverige

De flesta av er minns zigenarfamiljen Azemovic vars dotter Klaudija försvann från Svenljunga under några dagar i maj. Hon lekte på en lekplats och plötsligt var hon borta. Polisen drog igång ett sök och massmedia hakade på. I samma veva kom det även fram att familjen hade samma dag fått ett utvisningsbeslut.

Vi på PI såg direkt ett mönster och utgick ifrån att flickan med stor sannolikhet fanns hos en nära släkting eller bekant, och att hela händelsen troligtvis var iscensatt för att familjen ska få stanna.

Sex dagar senare hittades hon på ett köpcenter i Borås. Och dessutom bor hennes släktingar nära köpcentrat. Klaudija vägrade berätta var hon hade varit hela tiden, och pappan var lätt arrogant i intervjuer.

"Även om vi skulle få stanna här skulle vi avböja. Vi har fått nog av Sverige, det står oss upp i halsen" sa han och drog med fingret över sin hals.

Uppföljning

I torsdags skulle familjen Azimovic utvisats från landet. Men de sex familjemedlemmarna kom aldrig till bussen som gick från Borås till Malmö. Och Migrationsverket utgår från att de sex själva lämnat Sverige.

Läs artikeln: Klaudija pdfUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: