Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 3 maj 2010

Islam och Demokrati

Författare: Thisismytimetostand

Muslimernas strategi är att kuva västvärlden genom fruktan, och att tysta alla som vågar ifrågasätta Islam och vad muslimerna vill åstadkomma. Hur bemöter man detta med dagens lagar? Man censurerar allt som kan skapa konflikt och ge muslimerna en anledning till att sätta sina hot i verket (De är ju trots allt väldigt många och bevisligen kapabla att ställa till med ett och annat). Alltså precis det som muslimerna vill uppnå!

Det demokratiska systemet som vi i väst utvecklat, och som fungerar väldigt bra när människor vill ingå i det (Sämre mot Hells Angels typer av organisationer som utnyttjar friheten i demokratin utan att respektera den) , har inte någon självbevarelse mekanism mot totalitära ideologier som samtidigt fungerar som religion eftersom religionsfrihet är en grundsten i demokratin. Vi har slutit oss samman mot andra totalitära ideologier såsom fascism och nazism, eftersom vi älskar demokratin och knappast vill råka ut för någon knäppskalle som Hitler igen som vi ju haft dålig erfarenhet av.

Islam har vi dock ingen större erfarenhet av som demokratiska samhällen. Visst vi har sett hur Libanon förvandlades från ett fredligt paradis till en stat som idag knappt fungerar trots att det officiella inbördeskriget slutade för länge sedan. Men vi har ingen erfarenhet av hur en demokratisk stat i väst blir till en islamisk republik. Trots allt har vi ju försökt i årtionden att skapa demokrati i islamiska stater och det är så liberaler fortfarande tror det ska bli. Det faktum att det fortfarande inte finns någon fungerande muslimsk demokrati och att alla islam kännare där ute vet att demokrati inte är förenligt med Koranen, tycks detta inte påverka expert politikerna det minsta. Den muslimska världen ska demokratiseras, så enkelt är det…

Den demokratiska ståndpunkten är alltså idag att alla människor på jorden ska kunna integreras i demokratiska samhällen oavsett bakgrund (Vi har ju trots allt lagen om alla människors lika värde). Detta trots att Islam är demokratins totala motsats, som inte vill eller ens får reformeras till att anpassas till västvärldens normer. I Koranen står allt klart och tydligt för vem som helst att läsa! Kunskapen om Islam bland politiker i väst är dock fortfarande så usel att de fortsätter att inbilla sig att vem som helst kan övertygas till att bli en god demokrat eller åtminstone leva i harmoni inom demokratiska stater. Att inte ha den ståndpunkten skulle ju inte vara att respektera de mänskliga rättigheterna och kunde ses som de största synden av alla RASISM.

Frågan blir ju då när västvärlden ska inse att Islam, som är en totalitär våldsideologi enligt världens främsta icke muslimska Islam kännare, är på väg att vinna kampen genom att utnyttja immigration och stora barnkullar. För till skillnad från oss i väst så blir muslimerna fler för varje dag! Ska insikten komma när krig blossar upp mellan grupper som vägrar konvertera till Islam när de hotas till livet av muslimerna? Ska den komma först när den första västliga demokratin faller och blir en islamisk republik? Eller ska insikten komma medan demokratin faktiskt kan behållas men med det enkla tillägget att Islam inte tolereras i våra samhällen eftersom det är en totalitär ideologi som inte accepterar demokratiska spelregler?

World Is Peaceful Without Islam

Är islam en ide kring fred?

Bomben riktad mot South Park!

Times Square car bomb: Alert street vendor summoned police over smoking SUV JihadWatch

Car bomb in Times Square near Comedy Central Jihad Watch

Bilbomb på Times Square

Expressen

Bilbomb i New York

Övergiven bil hittad på Times Square – man sågs springa från platsen

Cavatus

Jag säger bara det: hjälp till att sprida budskapet om ocensurerade nyheter till svenska folket. De måste få läsa en annan version än gammalmedias ständiga propagandaorgier. Först då kan svensken bilda sig en uppfattning om hur det står till i det här landet. Här har ni materialet att dela ut:

www.korta.nu/flygblad

Och här kan ni diskutera och komma med synpunkter och önskemål eller fler bidrag:

www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Liknande inlägg

  • Framsteg inom islam är en säker död?
  • Islam finns inte.
  • South Park vs Islam II (Viacom’s Revenge)
  • South Park-avsnitt nere efter muslimska dödshot
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (importerat inlägg)

    Inga kommentarer: