Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 5 april 2010

Veritas odium paret

Sanning skapar hat. Eller på latin: veritas odium paret.

Tommy Lindén säger sanningen. Sanningen om hur efterblivna kulturer använder sig av offermentalitet. Att bolibompamassmedia gör sanningen till ”främlingsfientlighet” säger allting om deras agenda. Ombytta rollerna som Mattias Karlsson skriver om på sin blogg gäller tydligen inte för svenskfientlighet. Sanningen är att i Frankrike är 60-70 % av alla interner muslimer.

Tommy Lindén

Tommy Lindén

Torkild Strandberg (FP) verkar vara en tvättäkta relativist, på gränsen till nihilist. Han skulle inte kunna urskilja gott från ont om han så stirrade dem i vitögat. Det är intressant att Strandberg förnekar att forskning kring dessa saker skulle vara sann. Vilken kultur man växer upp i har allting att göra med hur man beter sig, vilka värderingar man får och vad man anser vara viktigt. Det har med andra ord väldigt stor betydelse vilket land man kommer ifrån. Att en person är född i Sverige betyder inte per automatik att han eller hon omfamnar svenska/västerländska kulturen. Det är något som Torkild Strandberg och mångkulturkramare aldrig kommer att förstå.

Torkid Strandberg (FP)

Torkid Strandberg (FP)

Skall vi ljuga istället för att säga sanningen? Det tycker inte jag. Sanningen framför allt! Sanningen kan hittas på bloggar och tidningar som:

Avslutar med lite mer latin.

Rustica progenie semper villana fuit (den som härstammar från en rustik släkt, förblir alltid en tölp)

EX EX EX SvD SvD SvD DN DN AB HD DN




Ursprungsartikel
Källa: Markus Ketolainen (importerat inlägg)

1 kommentar:

Erik sa...

Tack för bra inlägg som blottlägger alla lögnare! Rösta nationellt 2010!