Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 3 april 2010

Vänsterbloggarna älskar diktaturer!

Vi vet att vänsterbloggare som Jinge, Svensson och Röda Malmö är kvicka med att kritisera väst, USA och Israel framförallt. Dom hatar vårt fria system! Kommunister som dom är, så älskar dom diktaturer. Muslimers slakt av oskyldiga antingen försvaras eller förtigs.

Vänsterbloggarna sitter bekvämt här i väst och tycker att islam är bra för andra människor, att förtryck är bra för andra människor. För USA är ju boven, därför är det OK att muslimer plågar sin egen befolkning. Tack vare islam är dessa länder underutvecklade, industriella krymplingar!

Nu skall Saudiarabien skall halshugga en spågubbe, dessutom för något han gjort i ett annat land! Han har deltagit i ett Libanesiskt TV-program. Vänsterbloggarna skulle omedelbart tvingas stänga bloggarna i ett muslimskt land, sannolikt även fängslas, i vissa länder avrättas. Just nu är dom dock nyttiga idioter.

Dessa vänsterbloggare är okunniga om islam, liksom de flesta som försvarar islam. Dessutom är dom svaga debattörer. Jag skulle krossa vem som helst av dom i en debatt. Jag skulle släpa dom i smutsen. Därför vågar dom inte längre ta en debatt med mig. Dom skulle bli offentligt förnedrade. Dom är svaga och patetiska! Att debattera med dom är som att stjäla godis från ett barn! ”A walk in the park”. Utan ansträngning.

Deras åsikter är svagt underbyggda, ogenomtänkta, inkonsekventa. Inte konstigt, med tanke på deras låga intellektuella kapacitet! Ibland tycker jag t om synd om dom för dom är så jävla dumma!

Jag har förnedrat dom på deras egna bloggar, pinkat på dom. Dom censurerar mig hårt. Efter Stalinistiskt mönster. Den svages enda vapen är censur. Skall dock erkännas att Röda Malmö är bättre i det avseendet än de övriga. Dom är döda reliker från 60-talet, tomma skal.

  • Tidning: 17-åring bombade i Moskva
  • Israeliska attacker mot Gaza
  • Halshuggs för spådomar i tv
  • Terrorprofilering på alla USA-flyg
  • Moskvabombarna ur självmordstrupp

  • Malaysisk modell slapp spöstraff

  • Det ska bli lättare att fälla misstänkta.


  • Arkiverat i:islam

    Ursprungsartikel
    Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

    Inga kommentarer: