Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 3 april 2010

Profilering

Mohammed Kharraki, ordförande för antisemitiska och homohatande Sveriges unga muslimer, lyckas inte helt oväntat med att säga något dumt när han intervjuas.

Mohammed Kharraki, antisemit och homohatare.

Mohammed Kharraki, antisemit och homohatare.

Hur vill du ha det kära Mohammed? Kharraki säger att Quick inte är en hatpredikant och att Sveriges unga muslimer inte tänker tar ställning i frågan. Men som ordförande för Sveriges unga muslimer är Kharraki organisationens ansikte utåt. Blir det inte då problematiskt när Kharrakis personliga åsikt är att Quick inte är hatpredikant? Oavsett vilken ställning antisemitiska och homohatande Kharraki och Sveriges unga muslimer tar i frågan är det väldigt uppenbart att Quicks uttalande är hatpredikning.

One of the most dangerous groups coming to the surface is the homosexuals. The pomolute is taking over society, and when they take over – know, that the destruction is near!

…and they asked me what the islamic position was, and i said that the punishment is death, and that i will not change this religion.

Alla visste väl direkt att det handlade om muslimer när bombningarna i Moskva kablades ut till världen. Nu har rysk media publicerat en bild på en av de som sprängde upp sig själv. Jag undrar vad TT egentligen menar med ”späda ålder”. Vet de inte att Muhammed gifte sig med en 6-årig flicka för att sedan våldta henne när hon var 9 år? Sånt brukar kallas för pedofili.

Maken, om de nu trots Abdurachmanovas späda ålder formellt verkligen var gifta, uppges ha dödats i strider med ryska styrkor förra året.

Självmordsbombaren Jennet Abdurachmanov

Självmordsbombaren Jennet Abdurachmanov

Jag är glad att USA börjar med profilering. Elfte september 2001 var en väckningsklocka för USA, kanske det enda fria västerländska samhället som finns kvar. Tyvärr hördes inte väckningsklockan tillräckligt bra här i Europa pga. relativistiska fantasier om en utopi där alla älskar alla bara man kramar tillräckligt hårt och länge. Europa väcktes inte ens av terrorismen i London och Madrid. Det gör att jag ser en väldigt mörk och kaotisk framtid för oss här i Europa om inte relativismen förintas inom kort.

DN DN DN SvD SvD SvD Terroristkramarhemsida




Ursprungsartikel
Källa: Markus Ketolainen (importerat inlägg)

Inga kommentarer: