Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 30 april 2010

Pensionär stängs av från kommunalt badhus

En pensionär i Älmhult har stängs av från Haganäsbadet för resten av säsongen skriver Smålandsposten. (artikeln kan av någon anledning ej kommenteras av läsarna)

Droppen som fick bägaren att rinna över från kommunens sida och stänga av pensionären var en händelse i bastun nu en kväll i april. Exakt vad som hände i bastun framgår inte av beslutet om avstängning som kultur- och fritidschefen tagit.

Enligt fritidschefen i Älmhults kommun har pensionären upprepade gånger uppträtt på ett otrevligt sätt. Exakt vad mannen gjort vill Karin Fredriksson Franzén, kultur- och fritidschef i Älmhults kommun, inte gå in på.
– Han har haft ett otrevligt bemötande vid upp­repade tillfällen, säger Karin Fredriksson Franzén, som också poängterar att det hela inte handlar om något av sexuell natur.

Men i ett brevsvar från pensionären själv beskriver han det hela som en dispyt med en ung man i bastun om förbud att ha badkläder på i bastun. Enligt pensionären ska han sagt till att det är förbjudet med badkläder i bastun och att han då ska ha blivit "skallad" av den unge mannen. I sitt brev om avstängningen framhåller pensionären att han tycker att kommunen gjort en partisk utredning. Han vill dessutom ta del av allt underlag till beslutet samt ha reda på vilka regler som gäller för badkläder i bastun.

Fria Nyheter vill gärna ha kontakt med pensionären för att ta del av hans version.Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: