Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 3 april 2010

Landskrona: 23-åringen misstänkt för mord

LANDSKRONA. En misstänkt gärningsman är nu gripen för mordet på en parkeringsplats i Landskrona tidigare i veckan. Mannen kommer från Libanon och är 23 år.

Flera invandrare i samma släkt har tagits in på förhör, bland dem 23-åringens 36-årige bror som äger Mazdan som användes vid mordet. Den misstänkte gärningsmannen kommer från Libanon och har permanent uppehållstillstånd (PUT) i Sverige.

23-åringen ska enligt obekräftade uppgifter ha haft sin dotter, född i mars 2010, och eventuellt också sin fru med i bilen när han slog ihjäl den svenska pensionären. Dessa uppgifter är dock mycket osäkra och har kommit in anonymt till Fria Tider.

Mordet skedde under ett bråk vid en parkeringsruta när gärningsmannen fick en tillsägelse från ett svenskt pensionärspar. Enligt obekräftade uppgifter från polisen säger gärningsmannen att pensionären kallade honom för ”jävla invandrare”, eller något liknande, och att det var därför han reagerade genom att slå ihjäl den 78-åriga kvinnan. Bråket ska ha handlat om handikapplatsen.

Totalt har fyra personer hörts varav bara 23-åringen är delgiven misstanke om brott (mord). Deras barn och ytterligare tre vuxna personer med samma efternamn är skrivna i en enda lägenhet belägen i ett mångkulturellt bostadsområde i Landskrona.

Fyra företag samt partiet Sverigedemokraterna har utfäst en belöning på 60 000 kronor till den som kan lösa fallet.

AD.



Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: