Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 april 2010

Inger mördad men vi kallas för rasister

Inger och Sven skulle senare i år firat sin 50-åriga bröllopsdag i år. Nu sitter han själv i huset och lusten att leva har försvunnit.

Sven blev misshandlad av en muslim som inte tålde att bli tillsagd, kanske trodde mördar-muslimen att handikapp-platser även får användas att förståndshandikappade och inavlade muslimer? och därför misshandlade han Sven svårt och slog ihjäl hans älskade fru.

Det är ett avskyvärd dåd som nu upprör dom flesta svenskar, tyvärr finns det några som rövslickande journalister som gör allt för att framtställa mördaren som skötsam och ordentligt.

”Han var ju en skötsam grabb skriver en journalist på Expressen han hade bara en parkeringsbot”.

Vad fan har det med avrättningen att göra?

Aftonlögnens egen lilla r-slickare Peter Kadhammar skriver idag:

”Det är inte kulturellt att döda äldre damer”.

Jaså? Men likförbaskat så var det en kulturberikare med muslimsk bakgrund som mördade Inger.

Det vi nu ser på nätet påminner om lynchstämningar, raseriet känner inga gränser, är Sverige ett rasistiskt land? Jag vill inte tro det.

Där kom rasistkortet fram lika snabbt som vanligt när svenskfientliga reportrar skall försvara och förklara hur viktigt mångkulturen är för vår framtid.

Kent Ekeroth, riksdagskandidat för Sverigedemokraterna, föreslagen till partiets styrelse, namnger på sin hemsida den gripne och kallar honom "kulturberikare". Det är nätets föraktfulla kodord för mörkhyad invandrare.

Ta mig tusan svenskhataren lyckades dra in Sverigedemokraterna i deras svenskfientliga artikel också, duktigt idiot.

Peter pappskalle fortsätter skriva hur svenskar är i sin artikel trots att det till 100 procent borde handlat om mordet/avrättningen av stackars Inger.

Tänk om pojken

i Bjästa hade varit mörkhyad. Tänk om han haft föräldrar som flytt hit från Irak, om Mats Alm hade hetat Yussef Chalabi.

Känner mig så äcklad och illamående av Pappskallen så jag fick ta en längre paus innan jag kunde fortsätta skriva.

Britta Svensson journalist på Expos hantlangare blaska expressen gör som Pappskallen på Aftonlögnen. Hon fördömer dådet men vinklar sedan äver till andra tankebaner.

Nätrasisterna får stort utrymme även i andra medier, men jag tror varenda förnuftig person förstår att det var människor som möttes på den där parkeringsplatsen. Det var varken fotbollsmatch eller krig. Inte ett hatbrott, ett angrepp på själva svenskheten.

Vilket resulterade i att Inger mördades, men du hade viktigare saker att skriva om ser jag. Inget angrepp på själva svenskheten?

Jo det är ett angrepp mot svenskar när invandrare slår ihjäl våra gamla som byggt upp detta föruttnande som nerlusas av fler och fler berikare som skiter i allt.

PS vad tror ni Britta Svensson halkade in på lite längre ner i sin artikel? rätt gissat.

Jag befinner mig just nu på ett ställe där Sverigedemokraterna fick 6,8 procent röster i valet förra året, och ja, det är jobbigt. Jag går en omväg.
hur skulle den misstänkte 23-åringen kunna vara en representant för de så kallade invandrarna.

Föddes du igår Britta?

Gärningsmannen slog inte ner Inger för att alla som inte är svenskar sen flera generationer tillbaka är särskilt inriktade på dödligt våld mot äldre kvinnor.

Finns ett inbyggt hat hos dom flesta invandrare och det hatet riktas allt som oftast mot svenskar. Har du aldrig hört tala om våldäkter, gruppvåldäkter personrån där invandrare vill att svenskarna skall kyssa deras fötter?

Kränkta invandrare är kanske också något du aldrig hört talas om?

En grupp på Facebook har startat upp en sida enligt Expressen, och det hemska enligt dom är att Mördaren får ta emot som hot som bl,a hoppas någon plockar dig på kåken.

Hur kan dom få det till att bli olaga hot? Personen hoppas någon plockar honom men framför inget hot själv.

Hoppas någon vettig intern slår ihjäl dig din jävel, skriver en medlem.

Peter Kadhammar Tänk om pojken i Bjästa hade varit mörkhyad

Britta Svensson Expressen: Nätrasisterna får stort utrymme även i andra medier

Landskrona: 23-åringen nekar till brott




Ursprungsartikel
Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

Inga kommentarer: