Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 27 februari 2010

Insändare: Bränder, stenkastning och rån

[INSÄNDARE] Hur mycket accepterar vi? Vi har rätt att kräva av de människor vi ger asyl och försörjer för dyra skattepengar att de inte skadar vårt samhälle.
Förslag på skadestånd är bra men riskerar att bli tandlöst efetrsom de familjer det angår ofta lever på bidrag. Inför en lag att om ungdomarna  slänger sten (mordförsök) och tänder eld, blir det utvisning för dem och deras familjer.

Frankrike hade stora problem och det var först när de tog till utvisning för de som tände eld som det blev lugnt. Det räckte att utvisa två stycken sen upphörde problemet. Att elda skolor (pågår runt om i världen) är en del av ”Jihad”, det heliga kriget och har deras föräldrars godkännande. De anser att de gör bra gärningar när de stenar otrogna och eldar skolor där ”fel” lära lärs ut och där desutom flickor undervisas.

Våld, rån och lögner och mot icke muslimer är inget brott enligt islamister och kallas för”taqija” av muslimerna. Dessa grupperingar är väl medvetna om vår lagstiftning och att barn under 15 år inte straffas. Det handlar om människor med värderingar som är fjärran våra. En människosyn som innebär att man utan medkänsla kan begrava sin egen dotter levande eller knuffa ut henne från en balkong. Vi måste våga erkänna att de här problemen finns mitt ibland oss. Det är dags att dra ner invandringen till övriga Nordens nivå tills vi fått lugnt i våra förorter.

Att som i media säga att det är samhällets fel, ger livsfarliga signaler  till förövarna- de har inget ansvar, de behöver inte ha dåligt samvete – och kommer att förvärra problemet. Allvaret i brotten måste istället starkt betonas både från media och politiker och kraftfullt fördömas,istället för att som nu prata om mordbrännarna att ”de inte mår bra och att de behöver hjälp”

De som behöver hjälp och stöd är de äldre kvinnor som rånas och trakasseras av invandrarbarn i sina bostadsområden när de vistas ute och äldre med rullator som knuffas omkull och rånas på sin magra pension.

”Låt oss ha en öppen debatt om problemen”



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: