Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 7 december 2009

Kommunisten Fredrik Jönsson i repris


Tycker denne vänsterextremist har börjat gå för långt i sin förföljelse utav Sverigedemokratiska representanter. Denne har uttalat sig hotfullt emot SDs partiledare och uppmanat till våld emot denne. Han uttrycker även sin besvikelse över att Jimmie Åkesson är i ”skyddad” miljö och att någon borde ”täppa till dennes käft”. Även en fd partirepresentant förtalas och anklagas för brott som han aldrig blivit dömd för. En rad med åtalsbara punkter för den som vill anmäla extremkommunisten. Bevis för detta finns i mitt tidigare blogginlägg som jag än en gång tar i repris här nedan. I den senaste rättegången emot två¨SD representanter som extremkommunisten förföljer uppgav denne att han blivit ”hjälpt” utav polis då han ”ramlat och slagit huvudet”….på bilden längs ned ser ni hur denne hjälpen såg ut…tilläggas skall att Jönsson gjorde synligt motstånd mot hans ”hjälpande hand” i SVTs inslag!

Sydsvenskan har idag ett inlägg där extremisten får gråta ut ordentligt!

*****************************

Jag gör här en sammanfattning om Fredrik "finken" Jönssons karriär som extremist.

Fredrik anklagade Mangnus Larheim fd (sd) för att ha ringt och hotat denne. Mig veterligen så är Larheim inte fälld för denna anklagelse tills dags datum. Jönsson påstår sig kunna bevisa detta genom att han använt sig utav eXpos Kenny Hjeltes expertis om Magnus larheim. Kenny Hjälte rev ned sverigedemokratisk bussreklam i EU-valet 2004. Kenny Hjelte blev naturligtvis friad från detta då han arbetade i "demokratins" och "för den goda sakens skull", det handlade ju bara om "civilkurage" då han rev ner Sverigedemokraternas betalda och lagliga reklamskyltar på stadsbussarna.

Fredrik gick ut på socialism.nu och anklagade Larheim för att vara den som skulle ringt upp honom samt kallat denne för CP (Se printen längre ner). Fredrik använder sig flitigt utav sitt handikapp när han vill sätta sig själv i fokus för att vara en oskyldig handikappad medborgare och självutnämd antirasist. Denne och dess fader hålls även i starkt försvar utav fd eXpomedhjälparen Tommy Funebo, vilken själv drivs utav närmast sjukligt maniskt och förföljelseliknande beteende på SD och dess väljare.

Under sverigedemokraternas interna utbildningsmöte i Eslöv för 2 år sedan blev Björn Söder (sd) skadad i armen då han försökte värja sig emot vänsterextremisters våld. Sd hade snabbt förflyttat sitt möte ifrån ett samhälle till Eslöv. Fredrik har själv påstått att han var på plats på första stället men åkt hem till Malmö när resten utav den vänsterextrema gruppen åkte vidare till Eslöv. Dock kan flertalet SD-representanter svära på att de såg denne senare i våldsaktionen i Eslöv. Något som Fredrik förnekar. Men vem tror att en ledande (enligt socialism.nu) vänsterextremist har åkt hem då resten utav kamraterna åkte vidare till Eslöv? De båda satt i TV4 tillsammans med experter och diskuterade våldet emot SD i Eslöv.

Tyvärr så finns endast denna version utav TV4s inslag att skåda HÄR där dom tyvärr lagt till en massa musik och trams.KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE

*

Sverigedemokraterna Carina & Stefan citerade Björn Söders uttalande om detta på sin privata blogg, och för detta blev de senare fällda för förtal emot Fredrik med böter som påföljd. Fredrik hävdar själv att han inte var på plats i Eslöv och inte är någon vänsterextrem som utför våld på folkligt valda Sverigedemokrater eller dess väljare, lika trovärdigt som att han inte heller andas syre! Citatet om Fredriks medverkan låg ute på Carina och Stefans blogg endast under några få minuter skall tilläggas. Läs vad Björn Söder anser om "finken och den löjeväckande domen emot carina & stefan VS Fredrik Jönsson.

Fredrik fick senare pris utav "Stiftelsen Artister mot Nazister" med motiveringen "hans personliga mod och agerande mot högerextremismen" med 50 000 kronor. LÄS HÄR.

*

Men hur står det egentligen till i verkligheten utanför PK mediers rapporteringar?

Jo genom att jag själv har lyckats vara medlem på socialism.nu för att beskåda dessa extremers inlägg, har jag få tillgång till vad medierna inte berättar för allmänheten. Fredrik har själv förtalat tex Magnus Larheim och påstått att denne är skyldig till brott trots frånvaron utav bevis mer än genom en annan vänsterextrems medtycke. Ej heller finns det mig veterligen någon dom som säger att Larheim är skyldig till det som denne anklagas för. OM.. jag skriver OM Magnus Larheim frias från dessa anklagelser så lär Fredrik Jönsson säkerligen ha ett åtal om förtal att vänta. Skandal vore det om man inte i tinget dömer denne för detsamma som han själv anklagat Carina & Stefan, samt vilket de blev bötesfällda för! Bevis för Fredriks anklagelse hittar ni nedan ifrån en printscreen utav hans uttalande på socialism.nu.

*

Fredrik har även på socialistsidan uttalat att man borde täppa till den glappande käften på Jimmie Åkesson partiledare för SD, men att denne tyvärr som oftast sitter i en skyddad miljö i en TV studio. Förmodligen är det sådana metoder han fick 50 000:- till stöd för utav Stftelsen Artister Mot Nazister med motiveringen som ni läste ovan "hans personliga mod och agerande mot högerextremismen". Se beviset på dennes uttalande här under.

*

Igår kunde vi se denne oskyldiga och kärleksfulla samt prisbelönta och hyllade "antirasistiska" fredsduva, bli gripen/bortförd utav kravallpolis i Malmö. Anser svenska artister att de gjorde rätt i att sponsra vänsterextremism och antidemokratiska krafter i Sveriges samhälle?

Beviset kan ni ser HÄR ca 5.50 in i nyheterna från SVT (inslaget är borttaget från SVT)

Läs även mitt inlägg om kravallerna i Malmö från igår



Ursprungsartikel
Källa: 100% Antiism (importerat inlägg)

Inga kommentarer: