Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 2 december 2009

Grupptrycket ökar på Schweiz

Är det inte fantastiskt, när Schweiz haft en folkomröstning, vill omvärlden överklaga resultatet?! FNs rapportör för religionsfrihet Asma Jahangir säger följande...

"–Jag hyser stor oro för negativa konsekvenser för religionsfriheten bland muslimer i Schweiz. Minaretförbudet är en klar diskriminering."

Länk till Svd

Vem är då hon kan man undra? Asma är en muslim som kommer från Pakistan och har till uppgift att bevaka att religionsfriheten samt mänskliga rättigheter i världen efterföljs och respekteras. Tycker ni inte att det finns rätt mycket muslimer som sitter på strategiska poster som låter islam styra agendan? Jag tycker det och ju mer man tittar in i FN, desto mer inser man hur viktigt det är att antingen lägga ned FN i sin nuvarande form och skapa något nytt, något mer beständigt utan islam och muslimer.

Hon säger vidare...

"Vi måste eliminera denna irrationella fruktan för muslimer."

På vilket sätt hade hon tänkt sig detta? Nya blasfemi-lagar som OIC försökt införa under 30 år för att skydda islam rent juridiskt? Är det rätt väg att gå? Absolut inte!

Sedan sägs det att val-resultatet strider mot två internationella konventioner. Vilka då? Kan muslimerna utöva sin religion lika mycket som tidigare? Svaret är JA! Tycker muslimerna det, NEJ. Varför då? Vi i väst vill inte att religion blir politisk. Hade islam inte varit politisk, hade muslimer inte brytt sig. Minareter är en symbol och ställningstagande... islam är politisk i allra högsta grad och detta kommer allt fler icke-muslimer att erfara.

Folkets vilja är grundenplåten i en demokrati. Och nu ifrågasätts just den av världens... demokratier!? Är det jag som blir lite ställd här? Folkets vilja MÅSTE respekteras! Man behöver kanske inte gilla det men det måste respekteras.

Ett lands integritet och suveränitet bygger på att folket i ett land har valt sina representanter för att styra landet. Vad håller på att hända? Jo, en religion börjar sakta men säkert bli en faktor i politiken i de demokratiska länderna. En religion som styrs från mellanöstern, inte från det demokratiska landet. Är detta rätt? Ska vi tillåta att en religion/ideologi ska styra ett demokratiskt styrt land? Mitt svar är – ALDRIG I HELVETE!!!

Denna beduin-ideologi hör absolut inte hemma här och ska med ALLA medel förpassas till öknen där den en gång kröp upp ur sanden och började förpesta det mänskliga intellektet.

Vidare i artikeln så är rädslan för denna ideologis respons mycket hög och det är ju enklare att blidka än att stå för sina egna värderingar verkar de tycka. Ska det vara så här så är det väl lika bra att lägga ned allt motstånd och bygga 30.000 moskéer på en gång och masskonvertera. Vad är vitsen när inte folkvalda och demokratier inte respekterar ett folks val?

Detta beslut är bland de viktigaste besluten som tagits i modern tid. Jag hoppas att det kommer att följas av fler som begränsar islam i ett civilt samhälle. Till och med Pernilla Ouis som varit muslim har fått ge sig (HÄR) då hon insett att islam aldrig kommer att kunna reformeras och att islam är en ideologi som förtrycker människan och framför allt, kvinnorna.

Ursprungsartikel
Källa: Antiislamism (importerat inlägg)

Inga kommentarer: