Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 1 november 2009

Vänsterextremist i Helsingborg utesluten p.g.a. judefientliga åsikter..

Hård kritik mot uteslutning av vänsterpartist

En vänsterpartist i Helsingborg har uteslutits ur partiet för sina åsikters skull. Men det skedde över huvudet på den lokala styrelsen som är djupt kritisk. Det var texter som handlade om mäktiga judar som styr USA och att den judiska staten driver jorden mot sin undergång. Peter Ahlbom är dessutom kritisk mot det sätt som ärendet utretts.
— Det har inte skett korrekt och på ett sätt som är värdigt en demokratisk organisation, säger han.
Men mannens artiklar då?
— Jag har respekt för att de kan uppfattas som kränkande. Vi tog till oss den kritiken, språkbruket var inte lämpligt. Men han har förklarat för oss vad han menar och han har inte antisemitiska åsikter.

Inget att förvånas över vänsterextremister är i all allmänhet Israel och judefientliga, det kan man bland annat läsa på en extremistisk blogg. Denna extremistiska blogg hyllas av gammelkommunisten och antisemiten Lars Ohly. Lars Ohly som på offentliga möten ikläder sig en halsduk där Israel är utraderat på kartan. Så där har ni era främlingsfientliga, rasistiska, judefientliga och Israelfientliga vänsterextremister i vänsterpartiet.

Så att andra vänsterextremister tar en judefientlig och Israelfientlig samt främlingsfientlig vänsterextremist till försvar ska bara tolkas som att vänsterextremisterna inte respekterar alla människors lika värde.

Dragan
Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Technorati technorati tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se



Ursprungsartikel
Källa: Dragan Klaric (medlem)

Inga kommentarer: