Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

Videos: Janne Josefsson summerar invandringen 1991- 2007

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/01/29/videos-janne-josefsson-summerar-invandringen-1991-2007/



Först, följande text är hämtad från höger spalt på Youtube som Arg Svenne lagt upp tillsammans med nedan två videos:

“…-Medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade…”(!)

Detta ovanligt frispråkiga program gick på SVT den 23:e oktober 2007.

Vi ser bl a Janne Josefsson titta på YouTube-klipp och analysera den katastrofala svenska invandringspolitiken mellan åren 1991-2007. Han konstaterar att “nya” och “gamla” svenskar är väldigt svåra att integrera i det mångkulturella paradiset Sverige.

Ca 3:40 in i klippet ser vi en del av en debatt från år 1993 där folkpartiledaren Bengt Westerberg jämför Ny Demokratis Bert Karlsson med Hitler(?). Vad är det för argument egentligen?

Här några citat av Janne Josefsson om journalisternas svek mot det svenska folket:

- “…Flykting och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det…”

- “…Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare…”

- “…Jag jobbade på Sveriges Radio från mitten av 70-talet och det var fantastiskt. Men jag var med om att man svartlistade folk. De som ville föra ett resonemang om flyktingmottagning var rasister. Var man emot dagis var man en fascist. Det var skrämmande…”

- “…Journalistskolan kallades för Kommunistskolan på den tiden. 68-andan var levande och studenterna hade inte sällan politiska bevekelsegrunder för sitt yrkesval. Det fanns något otäckt i det…”

Intressanta citat, Eller hur?

…………………….

Journalisten Gunnar Sandelin om invandringen och svensk journalistik i Dagens Nyheter, april 2008:

Vart är vi på väg egentligen?

……………………..

Janne Josefsson - två delar

      



Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: