Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

VI SÄGER VAD ANDRA TÄNKER.

Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/january/vi-sager-vad-andra-tanker.html




Den artikel som publicerats i SvD om våldsbejakande extremism och radikalisering kom inte som någon överraskning för mig och alla andra som redan genomskådat medias politiskt korrekta rapportering av invandringens konsekvenser.

Detta har jag och andra sverigedemokrater gång på gång skrivit om på våra bloggar men aldrig fått något gehör för av så kallade etablerade politiker.


I rapporten konstateras att det "förekommer grupper av ultraradikala islamistiska medlemmar med hemvist i någon av de källarmoskéer som finns i området. Dessa predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras psykiskt och fysiskt. Förhållningsreglerna innebär bland annat att kvinnor som aldrig tidigare burit slöja nu tvingas till det, att flickor och pojkar inte får leka tillsammans och att patriarkala maktstrukturer cementeras".

Många av eleverna i dessa områden går enligt SvD inte på de kommunala skolorna utan istället i arabiska "religiösa" friskolor. Det innebär att situationen kommer bli än värre och segregationen kommer öka och därmed också motsättningarna mellan muslimer och övrig befolkning i Sverige. Framtiden ser väldigt mörk ut och det är synd att inte pk-partierna i Sveriges riksdag inte lyssnat på oss Sverigedemokrater.


"Likaså är det problematiskt att många kulturföreningar inte är vad de uppger sig vara. I vissa fall bedriver de i själva verket religiös verksamhet med en radikal hållning. De motsätter sig aktivt all form av integrering i samhället, vilket de även uppmanar sina medlemmar att göra. "


Rapporten talar med andra ord klarspråk! Dold agenda gäller uppenbarligen i dessa "kulturföreningar". Det är dessa invandrarföreningar som t.ex. Kalmar kommun öser pengar över och samtidigt nekar våra hembygdsföreningar en enda krona i bidrag.


"Man motsätter sig även demokratiska styrelseformer samtidigt som förtryck av kvinnor/flickor förekommer.

Enligt många respondenter sker predikningarna ofta på andra språk där ett uttalat hat mot både Sverige och västvärlden förekommer. Det är dock viktigt att understryka att väldigt få har ett våldsbejakande budskap."

Det är väldigt förvånande att SvD publicerar denna artikel som utan tvivel måste betraktas som främlingsfientlig och till och med islamofobisk. Den måste i vänsteranhängarnas ögon även vara rasistisk om man skall gå efter deras definition av rasism.


När man sedan kommer till slutsatserna blir det också intressant.


"Vi har funnit att kommunerna måste vara de främsta aktörerna och ges nödvändiga förutsättningar för detta."


Det skall bli intressant att se hur de styrande socialdemokraterna i Kalmar med Birgitta Elfström och Nasim Malik i spetsen kommer att agera. Ingen skall få mig att tro att detta bara existerar i Rosengård. Efter att jag bevistat fredsdemonstrationen i Kalmar så förstår man att det finns många människor även i Kalmar med fanatiska värderingar och islamistiska fundamentalister som idoler.


Artikeln är en bekräftelse på att moskeér inte gagnar integrationen av muslimska invandrare i Sverige. Utan snarare ökar segregationen skapar motsättningar på alla plan.

Nu tror jag personligen inte för en sekund att ansvariga personer i regeringen drar den naturliga slutsatsen att den enorma massinvandringen till Sverige från muslimska länder måste stoppas. Det är inte politiskt korrekt.


Ibland känner jag mig väldigt trött på att stångas med politiker som kritiserar mig i alla offentliga sammanhang men som tackar mig när ingen annan lyssnar.




Källa: Thoralf Alfsson (gästinlägg)

Inga kommentarer: