Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 28 oktober 2008

SEX-PACKEN I KARLSKRONA

Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/october/sex-packen-i-karlskrona.html


Idag har socialdemokraternas expert på Sverigedemokraterna, Mats Johansson från Karlskrona kritiserat miljöpartiet I Karlskrona. Visst låter det lite snurrigt!


Mats Johansson (s) anser nämligen att miljöpartiet i Karlskrona inte gör som språkrören Maria Wetterstrand och Peter Eriksson lovat socialdemokraternas Mona Sahlin i någon form av partisamarbete.


Mats Johansson är en tragisk figur som fortfarande 25 månader efter senaste valet inte accepterat valresultatet, där hans socialdemokrater förlorade makten efter ett katastrofval för socialdemokraterna i Karlskrona. Nu försöker denne Mats Johansson mästra miljöpartiet i Karlskrona och tala om för Sofia Bohtorp (mp) hur partiet skall agera.


Jag tror att varje sund människa och den som har ett eget tänkande håller med miljöpartisten Sofia Bohtorp som ändå resonerar relativt sunt när hon intervjuas i P1 till skillnad mot socialdemokraterna som deltar i programmet. Nu delar jag givetvis inte alla hennes åsikter men hon har ändå en bättre insikt om vad demokrati är och hur det skall fungera än alla dessa socialdemokrater som har någon form av psykos mot Sverigedemokrater och därmed glömmer bort eller förtränger att alla är demokratiskt valda av det svenska folket.


Att miljöpartiet tillsammans med alliansen och Sverigedemokraterna i Karlskrona bildar den så kallade sex-packen har tydligen fått förloraren Mats Johansson att se "rött".

Kalmars kommunalråd har till och med tagit upp detta vid flera tillfällen i kommunfullmäktige, så nog svider det i den socialdemokratiska själen.

SOM VANLIGT I SVERIGES RADIO DISKUTERAS SVERIGEDEMOKRATERNA UTAN ATT NÅGON FÖRETRÄDARE FRÅN PARTIET FÅR DELTAGA.




Källa: Thoralf Alfsson (gästinlägg)

Inga kommentarer: