Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 27 oktober 2008

Alla goda ting…

Ursprungsartikel:
http://falkblick.nu/?p=422


slutet.jpg

I den engelskspråkiga världen finns uttrycket all good things come to an end. Det gäller även denna blogg. Idén om en samlingsblogg för att granska den mediala och politiska makten i Sverige och omvärlden ur ett kritiskt perspektiv var - och är - god, men i praktiken har det visat sig vara en övermäktig uppgift att samla ihop material och skriva läsvärda, kvalitativa artiklar i det tempo som krävs för att upprätthålla intresset för en blogg. Vi som skriver på Falkblick har helt enkelt inte den tid som krävs för att leverera det material som vi velat och inte bara vara en löpande nyhetsförmedlare - något som andra f.ö. alltid gjort bättre i vilket fall som helst. De som följt oss från starten kan knappast ha undgått att notera att vi mot slutet kommit att publicera oss alltmer sällan.

Vi som skrivit här vill ta tillfället i akt att tacka alla er som läst, kommenterat, länkat till och engagerat er i bloggen. Det har varit en fantastiskt rolig tid, och vi kommer att sakna er, även om vi inte kommer att sakna det dåliga samvetet när vi inser att ännu en dag har gått då man inte hunnit med att skriva något på bloggen.

Lyckligtvis finns det andra som för stafettpinnen i kampen om att genomlysa den kompakta tystnad som medieetablissemanget låtit kringgärda invandrings- och kriminalpolitiken vidare. Vi vill speciellt rekommendera Fria Nyheter till dem av er som missat den resursen - på kort tid har de seglat upp i bloggtoppen genom att bara publicera de nyheter som våra vanliga förmedlare i medieetablissemangen tiger om eller gömer undan i korta notiser längst bak i tidningarna. Detta gläder oss alldeles oerhört, och vi hoppas att alla ni som läst oss ska hitta något av det ni kom till Falkblick för hos dem.

Ta vara på er, gott folk. I dagarna har självaste Dagens Nyheter tvingats berätta om hur den årliga mångfaldsbarometern indikerar att svenskarna äntligen håller på att genomskåda den oblyga fabrikation om det mångkulturella samhällets fantastiska fördelar som våra medier och våra politiker gemensamt försökt tuta i oss under decennier. Om det är en utveckling som vi på Falkblick kunnat bidra till så har vi inte ansträngt oss förgäves.

Det finns hopp än. Falkblick må ha kommit till sin ände, men arbetet med att vrida utvecklingen i Sverige rätt har bara börjat. Vi som skrivit här hoppas få träffa alla er läsare i andra sammanhang och kunna glädjas åt framgångar i politiken och i kampen för en ärligare, mindre förljugen nyhetsrapportering.

Tack för tiden som varit, och på återseende!




Källa: Falkblick (importerad blogg)

Inga kommentarer: