Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 31 oktober 2008

Fler än Sverigedemokrater på sosse- bloggarnas "dödslista"

Ursprungsartikel:
http://varjager.blogspot.com/2008/10/fler-n-sverigedemokrater-p.html


Det börjar bli för mycket tal om död åt Sd och "nationalister" från sossarnas sida för att deras tal om att de önskar hälsa och liv åt sina meningsmotståndare ska vara trovärdigt.
Döden som politisk maktfaktor

Igår skrev socialdemokraten Thomas Hartman ett stödjande blogginlägg till makarna Wågström som gjorde stor affär av att Jörg Haider dött i en bilkrasch. Nu hade partiet i Österrike "bytt linje, nu hade man en hbt-linje" eftersom den person som tog över efter Jörg Haider haft en nära relation till honom, med antydningar om homosexualitet:

"DREV. Det socialdemokratiska politikerparet Ann-Sofie och Per-Olof Wågström har hamnat i blåsväder. Orsaken är att Per-Olof skrev i sin blogg att han hoppades att sverigedemo- kraterna drabbas av samma öde som österrikiska partiet BZÖ."
Stå på er ni har inte gjort fel

På hans blogg på en samlingsplats för sosse-bloggar, däribland Reza Javid skrivit om sin längtan efter att alla sverigedemokrat- er till slut ska dö, finns följande bild och text:
UPPMANING. Varför kan inte alla nationalister som påstår sig vara beredda att dö för sitt land göra det nu?


Det gäller att höra till rätt nationalitet och rätt kultur, för att iallafall sosseledaren Mona Sahlin ska ta kulturen på allvar:
"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."
Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002.


Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: