Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 29 augusti 2008

M vill tvinga flyktingar att arbeta, kallas inte det slaveri?

Ursprungsartikel:
http://feeds.feedburner.com/~r/BefriaMedia/~3/374936245/m-vill-tvinga-flyktingar-att-arbeta.html



En ny popular idé sprider sig bland borgarpartierna. Den går ut på att sätta asylsökande flyktingar i arbete och prioritera det redan i asylmottagningen. I moderaternas arbetsgrupp som planerar för den idén finns Migrationsminister Tobias Billström.

Deras plan är förmodligen ett försök att lugna den stora majoritet av svenskar som håller med dem som riktar skarp kritik mot det misslyckade massinvandringsexperimentet.

Men ett problem med idén är ju att det knappt finns några jobb i Sverige. Hur ska vi skapa hundratusen nya jobb varje år till de nyankomna flyktingarna, ansknytningsfallen och alla andra kategorier? Och svenskarna då, finns det ingen som bryr sig om oss?

Om man tänker sig att alla miljoner flyende afghaner som flydde kriget till Pakistan. Om de skulle tvingas arbeta, hur skulle det experimentet tolkas i andra länder? Eller om alla pakistaner som flydde den stora jordbävningen skulle tvingas arbeta i grannländerna, hur skulle det ut?

Om man vill tvinga flyktingar att arbeta så är det en form av kolonialt slaveri. Riktiga flyktingar flyr för att rädda livet inte för att söka arbete. Det är arbetskraftinvandrare som reser till andra länder för att arbeta, inte flyktingar. Politiker blandar ihop alla begrepp och försöker kasta ut idéer utan att först sortera begreppen och förklara vilket problem de vill lösa med sina idé. Orsaken måste vara att de drabbats av en slags panik, man vill desperat göra något men man vet varken vad eller hur.

Sveriges problem är inte att flyktingar inte arbetar. Sveriges problem är att vi tar emot hundratusentals människor som kallar sig flyktingar, men att 95 % - 97 % av dem är - enligt officiella siffror - inte ens riktiga flyktingar. Alla dessa hundratusentals är ekonomiska turister som suger ut all vår välvilja och välfärd och lämnar kvar ett tomt skal. Vi kan givetvis inte fortsätta att betala uppehälle, husrum, möbler, bilar, kriminalvård, sjukvård och semestrar i hemländerna till dessa asylturister. Sverige måste i första hand se till att vi stoppar all ekonomisk turism. De som inte är riktiga flyktingar oavsett om det är 90 % eller 97 % av de som kommit de senaste 20 åren måste skickas hem och deras privilegier måste dras in. Oavsett om de fått PUT, medborgarskap eller andra privilegier som de tillskansat sig på falska grunder så måste de dras in och makuleras och lättlurade myndighetspersoner som administrerat det massiva bedrägeriet under alla år måste bestraffas för sitt missbruk av våra nationella resurser.

När det inträffat så behöver vi inte tvinga riktiga flyktingar att arbeta, eller ens diskutera det förslaget. Det finns mig veterligen inget annat land som gör det, varför ska Sverige börja med kolonialt slaveri nu 300 år för sent?

Riktiga flyktingar är bara de som kommer från ett närbeläget land och som inte mutar sig till andra sidan jordklotet. Riktiga flyktingar har inte som syfte att leva på välvilliga naiva lättlurade människor.

Riktiga flyktingar försöker inte pådyvla sin kultur på den nya värdnationen. Riktiga flyktingar hotar inte, rånar inte, mördar inte och våldtar inte värdnationens medborgare.

Riktiga flyktingar försöker inte resa hem på semester till landet de flydde från medan de väntar på asyl, eller strax efter de fått asyl. Riktiga flyktingar försöker inte införa de diktatoriska kulturdragen som fanns i hemlandet de säger de flydde från.

Riktiga flyktingar finns för det mesta i flyktingläger som är inhägnade under bevakning i väntan på att de ska kunna återvända till området de flydde från.

Riktiga flyktingar kostar inte en miljon kronor per år per och person som många gör i Sverige. Riktiga flyktingar kräver inte en hel grupp anställda socialarbetare, krisarbetare, socialjourarbetare, tolkar, pedagoger, säkerhetsvakter, poliser för varje asylsökande.

Nästan 50.000 svenskar flyr kaoset i Sverige varje år. Utvandringen har slagit rekord flera år i rad. Varför är utvandringen så oerhört stor?
 
Den svenska metoden att bedriva flyktingpolitik är unik i hela världen. Inget annat land har ett sådant kaos på alla nivåer som vi har i Sverige. Inget annat land har så naiva och okunniga politiker och handläggare.

Den mest intressanta information om hur det fungerar inom svensk asylhantering får man från Merith Wager. Läs hennes artikel som tar upp Migrationsverkets kostnader i Finland. i Finland och andra länder talar man öppet om kostnaderna till skillnad mot Sverige som har en mer gammaldags auktoritar diktatorisk syn på vad folket ska få veta. Mydigheterna och riksdagspartierna har förbjudit alla att tala om eller att räkna ut kostnaderna som har med massinvandringen att göra. Omyndigförklarandet av medborgarna och hemlighållande av alla kostnader är en av Sveriges största skandaler. Det ar speciellt pinsamt nu när kostnaderna förmodligen är nära en tredjedel av statens budget.

Innan Tobias Billstrom och hans anonyma vänner skriver sina hatiska bokstavskombinationer hit och undrar var den siffran kommer från så kan jag meddela att jag är mycket intressserad att få se redovisning av vad alla verkliga kostnader är. Vi som spekulerar kan bara använda en del av de tillgänglig siffrorna och göra överslagsberäkningar. Så länge ingen utreder de riktiga kostnaderna fortsatter spekulationerna medan skatterna går upp och all social service skärs ned i Sverige av kostnads- och besparingsskäl. Vet Billstrom varför Sverige skär ned på nästan allt överallt? Har det ingenting med massinvandringen att göra?

Läs mer om falska flyktingar och kriminella smugglingsligor.

1986 kom det plötsligt 15.000 chilenare till Sverige. De kom med flygbiljett och färdiga intyg om politisk förföljelse. Läs BGF.nu om skandalen som är en av kanske tusentals liknande skandaler.

Fejkpaket såldes till flyktingar.

Iraks ambassad utfärdade 26.000 falska pass till asylsökanden. Det finns Irakiska resebyråer som arrangerar smugglingsresor till Sverige och staten har kännedom om allt. 





Källa: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: