Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 16 september 2010

Svensk 14-årig flicka sexslav på Rosengård

SVIN En svensk 14-årig flicka har hållits som sexslav i den massivt invandrarbefolkade stadsdelen Rosengård i Malmö. Flickan, som är utvecklingsstörd och uppges ligga på en 9-årings nivå, har våldtagits, drogats och sålts som sexslav till flera män. På onsdagen lämnade kammaråklagare Ulrika Rogland in åtalet mot de tio män som misstänks för inblandning i kopplerihärvan. Männen är mellan 18 och 67 år. Sju av männen åtalas för grov våldtäkt av barn. Åklagaren rubricerar våldtäkterna som grova på grund av flickans ”låga utvecklingsnivå och då hon befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd genom att vara berusad påverkad av narkotika och vaktad.”

Tre av dem åtalas även misstänkta för människohandel alternativt grovt koppleri. Människohandel är oftast kopplad till gränsöverskridande brottslighet, att folk smugglas in i landet och sedan utnyttjas på ett eller annat sätt. Åklagare Ulrika Rogland vill dock få det rättsligt prövat även i det här fallet eftersom hon anser att det funnits en viss organisation bakom det hela och att flickan transporterats runt till olika ställen för att utföra sexuella tjänster.
En man åtalas för våldtäkt mot barn, en man för människohandel alternativt grovt koppleri, samt ytterligare en man för medhjälp till människohandel alternativt medhjälp till grovt koppleri.

Den 14-åriga flickan hamnade i Rosengård efter att ha rymt från ett fosterhem. Hon kom i kontakt med en av de åtalade, en 18-åring som pekas ut som huvudman i härvan. Enligt åtalat ska han ha haft sex med flickan bland annat på en klubb, i sin lägenhet och på en toalett i Rosengårds centrum. Han ska även ha låtit andra personer i sin bekanskapskrets ha sex med flickan. 14-åringen ska ha sålts vid 20-30 tillfällen för 100- 400 kronor per gång. Flickan har vid flera tillfällen försökt vägra men tvingats till sex av männen.

Politiskt Inkorrekt kommer att följa detta ärende och hoppas inom kort kunna komplettera med ytterligare uppgifter.

Sydsvenskan

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: