Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 6 september 2010

SD och Nazismen!

SD får mycket skit för sin historia. Så låt oss titta lite på den. SD bildades som ett invandringskritiskt parti. Invandringsfrågan var kärnan och är det fortfarande!

Syftet var att bevara Sverige svenskt (BSS). Inte så märkvärdigt, eller hur? Problemet är att även nazister gillade den idén! SD är och har aldrig varit ett rasistiskt parti. Men har oftast uppfattats som det. För hur kan man vilja bevara Sverige svenskt utan att vara rasist? Det kan väl inte vara möjligt!

Med svenskt menar Sverigedemokraterna den svenska KULTUREN och våra svenska värderingar! Nazisterna gillade också iden om att BSS men dom sket i kulturen och fokuserade på RASEN! Detta ledde ofrånkomligen till splittring av SD, där nazister tvingades lämna! För det är en kollosal skillnad mellan att vilja bevara kulturen och rasen!

BSS för Sverigedemokraterna innebar: bevara den svenska kulturen! BSS för nazisterna innebar: bevara den svenska rasen!

Så SD fokuserar alltså INTE på ras! Det har resulterat i att SD är det svenska parti som har NÄST FLEST INVANDRARE! Det talar sitt tydliga språk! Faktum är att jag är övertygad om att SD är ett fantastiskt invandrarparti!

Idén om BSS är inte felaktig, problemet är att även nazister gillar idén! Karl XII är bra, problemet är att ÄVEN nazister gillar honom.  Detta gör varken BSS eller Karl XII sämre. Det vore fegt att mena det! Faran ligger i risken för sammanblandning med rasister och nazister! Likadant med Svenska flaggan! Eftersom ÄVEN nazister och rasister viftar med den så är det lätt att du betraktas som rasist ifall du också gör det. Men det är förstås horribelt! Fina symboler och fin historia förnekas, inte för att det är dåligt, utan pga risken för sammanblandning med nazism. Därför har SD tvingats upphöra med att fira Karl XII och slutat använda sig av begreppet BSS.

Jag menar att vi måste ta tillbaks våra fina symboler och vår fina historia från nazisterna. Vi kan inte ge dom ensamrätt till detta, för att vi är fega! Vi kan inte rata allt som nazisterna rört vid! Vi måste slita tillbaks det till demokratin! Allt annat är uppgivet och svagt!

Eller skall vi ge nazisterna ensamrätt på allt dom rör vid? Det är vansinne!

Jag för min del har förståelse för att SD av rädsla för att förknippas med nazister och rasister tar avstånd från allt dom rör vid. Men allt nazisterna gillar är INTE skit! Nazisterna kan även gilla värdefulla företeelser. Dessa bör vi inte ta avstånd från!

SVD
Del 3 Mustafa Can: Grönt samvete   Del 2 Mustafa Can: Räddning   Del 1 Mustafa Can: Tystnad   Småpartierna utmanar  Dr Hunter S Thompson kom aldrig hit      Frusen  ruta mitt i rysaren


Filed under: islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: