Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 18 september 2010

Överläkare toppnamn för SD i Skåne

SKÅNE Dagens Medicin skrev i slutet av augusti en artikel om överläkaren Mats Erlandsson som är fackligt aktiv i Läkarförbundet och även är ett av Sverigedemokraternas toppnamn i Skåne. Efter Sten Anderssons bortgång står nu Erlandsson som tredje namn på partiets lista till landstingsvalet. Han berättar om hur han tycker att svensk media inte förmedlar en sann bild av hur Sverige ser ut. Han har även åsikter om så kallade ”ensamkommande flyktingbarn”.

I intervjun till Dagens Medicin säger han bland annat:

- Varje flyktingbarn kostar samhället minst 1900 kr per dygn. Om man verkligen vill hjälpa barn som har det svårt kan Läkare utan gränser rädda livet på ett svårt undernärt barn för 250 kr. Det innebär att man kunnat rädda livet på åtta undernärda barn för samma summa.

- Man kan också ifrågasätta om de så kallade flyktingbarnen verkligen är barn. De har skäggväxt, spelar tv-spel och tafsar på den kvinnliga personalen.

På frågan om han fått reaktioner från sina läkarkollegor för sitt politiska engagemang svarar han att de inte har tid att engagera sig i annat än saker som ger mer pengar i den egna plånboken.

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: