Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 25 september 2010

Ohly vill motarbeta SD med en gemensam flykting- och asylpolitik

RIKSDAGEN Lars Ohly är på krigsstigen och föreslår att de rödgröna och alliansen ingår en överenskommelse om en gemensam flykting- och asylpolitik som är motsatt Sverigedemokraternas.

Sverigedemokraterna skriver i invandringspolitiska program med att påpeka att de ser en helhet i frågor om invandring, bistånd, nationalitet och flyktingar. Den historiska och nuvarande politiken menar de på ett allvarligt sätt hotar den svenska nationella identiteten och sammanhållningen i landet. Därför vill man bland annat skärpa kraven på medborgarskap, avskaffa permanenta uppehållstillstånd, införa obligatoriska dna-tester på asylsökande och begränsa invandringen av personer från "kulturellt avlägsna länder" till ett minimum.

Detta får Ohly att se rött. Men även på närliggande områden borde de tidigare sju riksdagspartierna komma överens om någon form av gemensam hållning i det fall de, som Lars Ohly föreslår, vill markera avståndstagande mot Sverigedemokraterna.

Fredrik Reinfeldt vill inte kommentera det.

DN

Ohly håller tal efter valutgången

Lars Ohly visade sann färg i detta valtal. Två minuter in i klipper säger han detta!

”Vi måste nu bygga utomparlamentariska rörelser för att förhindra en sådan politisk utveckling. Det är vår främsta uppgift, det är det vi ska arbeta med!”

Han säger rakt ut att de skall bygga upp militanta organisationer och sätta stopp för alla oliktänkande!

Se även posten: Lars Ohlys mörka förflutna

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: