Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 16 september 2010

Norge klarar en civiliserad invandrardebatt, vi har ingen alls.

Ett civiliserat land har en lugn och saklig debatt om viktiga frågor.

En civilisation kräver att folkvalda följer folkets vilja och redovisar vad de gör med skatterna.

Så gör man inte i Sverige.

Sverige är det enda land jag vet som aldrig redovisar kostnaderna för massinvandring av flyktingar. Vi är det enda land som aldrig diskuterar invandringspolitik offentligt, alla som tar upp debatt i frågan kallas rasister. Extremister i våra institutioner avskedar och förföljer alla som vågar prata invandring.

Varför klarar inte svenska politiker och makthavare att ta en debatt. I Norge går det utmärkt, se filmen från en partiledardebatt i Norge där invandringen var en av de viktigaste och mest diskuterade frågorna. dn dn svd svd svd svd svd

Vellingebor i debatt med politiker om flyktingar. skanskan

svd

Se kontrasten hur Sverige tar debatt.

SD politiker tvingas efter våld avsäga sig politiska uppdrag, tvingas i exil, får sin familj misshandlad, får sina hem och bilar sönderslagna, får sina möten och unga och gamla sympatisörer attackerade av farliga invandrare och vänsterextrrmister som begår mordförsök, mordbrand, grov misshandel, misshandel, inbrott, rån mm. odyl.

Ovanpå detta så hetsar samtliga stora tidningar, TV och Radio mot SD med lögner, förtal, smutskastning där SD nästan aldrig får tillfälle att svara. SDare beskrivs som extremister och blir anklagade för våldsamheter när de själva angrips av extremister, senast i Expressen i går.

Så går dialog och debatt till i Sverige. Så mycket har vi att skämmas för.

I utlandet känner man till lite av det som händer. Svenskarna kallades för "die dumme schweden" långt innan vi slutade med debatt, yttrandefrihet och demokrati.

Nu skakar man bara på huvet åt Sverige. Sverige har blivit ett dårhus som leds av farliga extremister i kavaj. Skenet bedrar, prydligt klädda flinande vuxna kan vara en absolut katastrof och livsfara.

Det är dags att sluta välja politiker som anses som kloka bara för att de är ytliga, lämnar inga besked, lovar tunt och håller inget. Varför ge dem mer stöd, de har förstört Sverige i grunden, det kan ta flera generationer att reparera skadorna.
Ett parti som kallas borgerlig bibehåller ger oss just nu världens högsta skatter. Det finns nästan ingen skillnad på moderater och sossar.

Slutsatsen är att ett av de två partierna M och S är helt överflödiga.

Se hur Norge gör ovan, och hur Sverige hanterar "debatt", nedan.Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: