Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 13 september 2010

Nekad muslimsk friskola tilläts trots allt öppna

NORRKÖPING Politiskt Inkorrekt har tidigare rapporterat om hur den muslimska friskolan Jasminskolan i Norrköping delvis nekats tillstånd att öppna. Kommunen, som var beslutande i detta ärenda, röstade med siffrorna 9-4 nej till förslaget. I delen som dock omfattade grundskoleverksamhet var det dock Skolverket som bestämde, och där gavs tillstånd.

Efter överklagande gavs dock tillstånd även för resten av Jasminskolans äskade verksamhet, och på det symboliska datumet 11 september togs ytterligare ett steg mot avsvenskning och islamifiering av Sverige samt ytterligare försämrad integration då Jasminskolan slog upp sina portar.

Föräldrar, lärare och politiker deltog i öppningsaktiviteterna och den gamle sossepolitruken Lars Stjernkvist jublade ikapp med de övriga muslimska mörkermänniskorna. Hans totala okänslighet inför detta datums betydelse för många av de människor som miste sina anhöriga då avspeglas i hans tal till församlingen.

Att Jasminskolan invigs just den 11 september som är så starkt förknippat med sorg, smärta och konflikter gör att vi i framtiden även kan minnas den här dagen då det invigdes en ny (muslimsk, vår anm.) skola i Norrköping som ger ökad kunskap.

Artikeln som beskriver händelsen ger i sina slutord det ultimata beviset för hur islams kvinnoförtryckarideologi sätter sina spår på skolan direkt.

Så var det dags för lunch och männen och pojkarna går till sin matsal. Kvinnorna och flickorna till sin.

Och sådant här ger man tillstånd till? I Sverige? år 2010?

Folkbladet

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: